تاریخ: شنبه 4 مهر 1394 - 10:32 عنوان: نظرسنجی - میوه مورد علاقه شما چیست؟ و به چه دلیل؟
شروع فعالیت
عضو شده در: 29 شهریور 1394 پست: 7 محل سکونت: تهران
امتياز: 220
با سلام خدمت همه کاربران محترم
به منظور انجام یک پروژه در شهرستان ساوه، نیاز به همکاری شما در خصوص میوه تازه مورد علاقه تان داریم. لطفا با شرکت در این نظرسنجی ما را یاری کنید. سوالهای ما به قرار زیر هستند:
1- میوه تازه مورد علاقه شما چیست؟ (لطفا بدون تعصب نسبت به انار ساوه نظر خود را اعلام فرمایید)
2- چرا به این میوه علاقه دارید؟
تاریخ: سهشنبه 5 آبان 1394 - 23:36 عنوان: پاسخ به «نظرسنجی - میوه مورد علاقه شما چیست؟ و به چه دلیل؟»
شروع فعالیت
عضو شده در: 30 تیر 1392 پست: 23
امتياز: 550
سلام
به نظرم سوال سختی پرسیدید، شاید بهتر بود میپرسیدید چه میوههایی رو دوست ندارید
1- خوب من به شخصه میوههای تابستونی رو بیشتر دوست دارم، مثل گیلاس و زردآلو و آلو سیاه و گلابی
هوس کردم!
2- والا هیچ دلیلی به جز این که از خوردنشون لذت میبرم به ذهنم نمیرسه
تاریخ: چهارشنبه 6 آبان 1394 - 19:31 عنوان: پاسخ به «نظرسنجی - میوه مورد علاقه شما چیست؟ و به چه دلیل؟»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
من، فقط انگور! به خصوص انگور قرمز و دلخروس.
دلیل: چون طبعم سرده (سودایی) و اتگور بهتر از همه با طبعم سازگاره.
یعنی فصلهایی هم که نیست باید مویز و کشمش دائم توی جیبم باشه...
انار چون اسیدی هست و به خصوص در فصل سودا یعنی فصل پاییز به بازار میاد برای من که سودایی هستم، تشدید سودا میکنه و یعنی حکم سم رو داره! یعنی وقتی میخورم باید تا دو روز معدهدرد بکشم. اما چه کنم که باید بخورم!! مگه میشه این انارهای قرمز و آبدار رو ببینی و نخوری!؟
ضمناً agro, جان، لطفاً از قرار دادن لینک به سایت دیگه در متن پیغامها خودداری کنید...
تاریخ: شنبه 9 آبان 1394 - 13:40 عنوان: پاسخ به «نظرسنجی - میوه مورد علاقه شما چیست؟ و به چه دلیل؟»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 22 آذر 1393 پست: 87 محل سکونت: sove
امتياز: 2220
سلام
من فقط هرچیزی که ترش باشه، و به خصوووص آلو سبز اونم ازون حسابی تردهاش + نمک!! به به ...
دلیلش هم اینه که من عاشق ترشی جاتم،توی همه جا همراه با همه چیز! حتی یادمه امسال ماه رمضون سحری هارو هم با الو سحرمیکردم و افطار هم تا خود صبح آلو فقط به خاطر اینکه جلوی لاغرشدن زودهنگامم رو بگیرم بعضی اوقات هم شیرینی جات میخورم... در غیر این صورت ترجیح میدم ناهار شامم هم آلو و امثالهم باشه ...
فکرنمیکنم دلیل دیگه ای داشته باشه
تاریخ: شنبه 9 آبان 1394 - 22:37 عنوان: پاسخ به «نظرسنجی - میوه مورد علاقه شما چیست؟ و به چه دلیل؟»
عضو فعال
عضو شده در: 3 بهمن 1390 پست: 529 محل سکونت: ساوه ...
امتياز: 13590
سلام، من میوه سیب خیلی دوست دارم، چون هم خوشمزه است هم برای سلامتی خوبه، البته همه میوه ها خوبن و سرشار از فایده اند، منم عاشق میوه ام و خیلی هم میخورم، اما سیب همیشه خوردنش میچسبه ، باید هر روز حتما یکی بخورم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید