تاریخ: چهارشنبه 15 آذر 1385 - 07:42 عنوان: حميد تو هم با اون خبر نمايشگاهت د
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 2 آذر 1384 پست: 290
امتياز: 7580
وقتي كه خبر برپايي نمايشگاه عكس انار را خوندم دوباره خيلي ناراحت شدم. چون كه قبل از اين موضوع يه فراخوان بود كه هنرمندان عكسهايي را كه از انار گرفتند براي برپايي جشنواره و دادن جايزه بيارن.
ما هم كه از در ديوونه بازي يه سه تا عكس خوب انداختيم حالا بماند با چه زحماتي و چه ضررهايي از قبيل شكسته شدن ظرف دكوري خونمون كه ديگه لنگش نيست و مكافات رفت و آمد و...
بالاخره اونا رو با قيمت 70 تومان چاپ كرديم و رفتيم ارشاد گفتيم آقا اين عكسهاي ما مسئول اين كار عكسها رو گرفت و گفت عجب عكسهايي آفرين واقعاً كارت درسته ولي حيف كه فقط كوچيكه و برو اينارو در اندازه 20*30 بزن بردار بيار.
ما هم گفتيم خوب الان ميريم ميزنيم و مياريم ديگه. ولي وقتي رفتم عكاسي گفت دونهاي 6000 تومان.
گفتم چي؟ 6000 تومان من اگه به خوام براي سه تا عكس 18000تومان بدم خوب ميرم يه عكاسي ميزنم و يا يك پرينتر ميخرم و اومدم بيرون و قيد مسابقه رو زدم
و در آخر ميخواستم به اين موضوع اشاره كنم جوونايي مثل من حيفن از دست برن
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
Meysam, جان تو واقعا حیفی
من از همین تریبون اعلام میکنم هر کی اگه شرکت میکرد مقام میآورد
چرا ؟
چون سطح کیفیت و معلومات عکاسان هنوز به اون سطجی نرسیده که بخوان براش مسابقه عکاسی بزارن .
خداییش نصف جشنواره که عکسهای آبدوغ خیاری فرستاده بودن ! ( ؟ )
یعنی فقط برای بودن تو جشنواره یه عکسی همینجور انداخته بودن
ولی چند نفر بیشتر زحمت نکشیده بودن که 3 تا شون از سنندج و سمنان و کرج بودن
راستی میثم جان اگه میخواستی تو این مسابقه مقام بیاری باید اول از من و خانومم جلو بزنی
5 تا عکس دادیم تو جسنواره مرگ !!!!!
نمیخوام تعریف کنم ، ولی اگه مقام و بجز من و خانومم و اون عکاس کرجی و سمنانی به کس دیگه بدن بدون پارتی بازی محز بوده ولاغیر !!!
میتونی خودت تشریف ببری نمایشگاه و از روی صحبتهایی که کردم اسم منو حدس بزنی
راجع به اون 20*30 خوب بنده خدا میومدی پیش خودم برات پرینت میگیرفتم . یا اینکه با کارهای خودم میفرستادم برات تهران چاپ میکردن با 1 سوم همین قیمت (حدودا )
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید