تاریخ: یکشنبه 24 شهریور 1387 - 13:37 عنوان: درباره ساوه و یه نظر خواهی از ساو
شروع فعالیت
عضو شده در: 23 شهریور 1387 پست: 1
امتياز: 35
سلام.من حمید هستم.توی ساوه دانشجوی رشته کامپیوترم.اولا که ساوه قبول شده بودم زیاد از وضعیتم راضی نبودم.چون در مورد ساوه و مردم چیزایی شنیده بودم که الان میفهمم هیچ کدومش صحت نداشته و نداره.راستی همین روزا با یه دختر نجیب ساوه ای هم میخوام ازدواج کنم .نظرتون چیه؟(من بچه کرمانشاه هستم)
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
خوب منم حمیدم! این که چیزی نیست
شوخی میکنم، به ساوه و به دانشگاه اون، و همچنین به ساوهسرا خوش آمدید
درسها رو خوب بخون که بعداً مثل من نگی ای کاش میخوندم
دانشگاه، به خصوص دانشگاه ساوه، اون هم رشتهی کامپیوترش انسان رو به جایی نمیرسونه مگر اینکه دل به دانشگاه خوش نکنی و خودت آستین بالا بزنی
تا میتونی مطالعه کن. در مورد هر نرمافزار و هر موضوع کامپیوتری که گیرت میاد.
مطمئن باش ضرر نمیکنی.
ضمناً با اینکه «پویا بازی» در آوردی و خیلی زود قصد ازدواج کردی، اما بهت تبریک میگم
دخترهای رشته کامپیوتر ساوه، اونهایی که ساوهای هستند، دخترهای خیلی خوبی هستند، مطمئنم ضرر نمیکنی
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
سلام علی حمیدان
درود بر حمیدها
به ساوه خوش آمدی حمیدجان
مطمئن هستم اگر خوب تحقیق کرده باشی و هر دو نفری زیاد سخت نگیرید، زندگی شیرینی را پیش رو خواهی داشت.
راستی بازار کار در ساوه بد نیست، اگر داماد ساوه ای ها شدی همین جا بمان...
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
mehdi2, جان؛
سلامٌ علیکم أخی!
اما باید عرض کنم تا اونجا که ما از عربی میدونیم، باید گفت: سلامٌ عَلی حَمیدَین (hamidayn)
اسم مثنی و جمع اگر قبلشون حروف جار بیاد، باید از ین استفاده بشه که در مثتی، "ی" ساکن هست.
مثال:
الإسمُ عَلی قِسمَین ...
(اسم، بر دو قسم است)
تاریخ: یکشنبه 6 دی 1388 - 09:53 عنوان: پاسخ به «درباره ساوه و یه نظر خواهی از ساوه ای های گل»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 5 دی 1388 پست: 145 محل سکونت: همین بغله کایگم
امتياز: 4470
به به ممبارکا
خوبه که از این جا خوشت اومده. البت یکمی جوگیر شدی
بچه کجای کرمانشاهی؟
والا من 4 سال کرمانشاه بودم روبروی باغ ابریشم و در کل شهر خوبیه ولی جوش چندان خوب نیست مخصوصا به خاطر مهاجرین محترم لک و شابادی و سرپلیش
در کل خیلی حال نداد
اما امیدوارم که پوستت را همشهریمون بکنه
تاریخ: پنجشنبه 29 مهر 1389 - 10:34 عنوان: پاسخ به «درباره ساوه و یه نظر خواهی از ساوه ای های گل»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
نقل قول:
سلام.من حمید هستم.توی ساوه دانشجوی رشته کامپیوترم.اولا که ساوه قبول شده بودم زیاد از وضعیتم راضی نبودم.چون در مورد ساوه و مردم چیزایی شنیده بودم که الان میفهمم هیچ کدومش صحت نداشته و نداره.راستی همین روزا با یه دختر نجیب ساوه ای هم میخوام ازدواج کنم Applause .نظرتون چیه؟(من بچه کرمانشاه هستم)
خدایا کدوم دونفر از برو بچ که یکیشون کرمانشاهی بوده یکیشون ساوه ای با هم ازدواج کردن ؟
تاریخ: سهشنبه 9 دی 1393 - 15:19 عنوان: Re: درباره ساوه و یه نظر خواهی از ساو�
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 22 آذر 1393 پست: 87 محل سکونت: sove
امتياز: 2220
hamidlover نوشته است:
سلام.من حمید هستم.توی ساوه دانشجوی رشته کامپیوترم.اولا که ساوه قبول شده بودم زیاد از وضعیتم راضی نبودم.چون در مورد ساوه و مردم چیزایی شنیده بودم که الان میفهمم هیچ کدومش صحت نداشته و نداره.راستی همین روزا با یه دختر نجیب ساوه ای هم میخوام ازدواج کنم .نظرتون چیه؟(من بچه کرمانشاه هستم)
بااینکه خیلی سالی هست که ازین تاپیک میگذره وممکنه دیگه در جمع مانباشی ولی یه چیزی میخواستم بگم بهتون اونم اینه که دره رحمت الهی بروت باز شده که دختر ساوه ای گرفتی
باریک الله باریک الله
امیدوارم الان کنارهم خوشبخت باشید دوست عزیز
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید