تاریخ: چهارشنبه 19 بهمن 1384 - 03:55 عنوان: هيئت ما بزرگتر از هيئت شمايه!
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
علاوه بر حس و حال عاشقانه خاص محرم كه نميشه جز به پاي همون حديث معروف زد كه: "در مرگ حسين، گرميايست كه تا ابد خاموش (سرد) نميشود" ، حرفهايي كه توي جمعهاي بچههاي كوچيك هيئتها رد و بدل ميشه، شيريني خاصي به اين حال و هوا ميده...
حتما شنيديد اين جملات رو :
» هيئت ما بزرگتر از هيئت شمايه (شمايه = شماست)
» طوق هيئت ما بزرگتر از هيئت شماست.
» تيپ من بالا تا پايين، مشكييه، تو شلوارت خاكسترييه!
» زنجير من سنگينتر از زنجير تويه!
» من از اول هيئت تا حالا زنجير زدم، تو وسطش بريدي
» دُل (=دهل) هيئت ما دو برابر دل هيئت شماست!
» 1-2-3-...-50،،،،،، جلو هيئت ما 50 تا گوسفند كشتن!
» هيئت ما چهار صبح تازه ميرسه به تكيه خودمون، شما دوازده شب همهتون خوابيد!
اين جملات رو تا چهار پنج سال پيش، خودم مدام به رفقاي خودم كه تو هيئتهاي ديگه بودن ميگفتم
يادش بخير، عجب دوران شيريني
اينا رو به عنوان يادگاري نوشتم ...
چون ميديدم اين روزا بچههاي كوچيك هيئت كه دور هم جمع ميشن، با هم در اين زمينهها صحبت ميكنن، ياد بچهگيهاي خودم افتادم
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
الان در دسته جات عزاداری ما (در تهران بیشتر و در ساوه کمتر) مرسوم شده که به ابعاد شمائل (تصاویر منصوب به معصومین که غالباً کذب و ایده آلیستی رسم شده اند) می نازند. مثلاً می گویند: یه حضرت عباس کشیدیم این هوا! یا بنر حضرت علی اکبر و امام حسین داریم که ببینی غش می کنی!! یعنی افراد به یک کار غلط می نازند! خدا همه ما را به راه راست هدایت کند. آمین
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
boy-saveh نوشته است:
omore farhangeye heyate (emam hasan askari)dar shahrake fajr be zode CD marasem moharame emsal ra tovzea khahad kard. omidwarem betavanem adaye dayn kardeh bashem
ها اینی که گفتی بو میده
ببین اولا که هیئت ما بزرگتر از هیئت شمایه
دوما که CD هیئت ما بهتر از CD همه هست
هم پیار سال هم امسال که قراره بیاد بیرون
اینا رو گفتم برا خالی نبودن عریضه
بچه ها اینجا مثل اینکه یه مبحث جالبیه برای کل انداختن در این گونه موارد
هر میتونه بیاد اینجا کل بندازه
آقا حمید درسته که هیئت شما 3 طبقست ولی هیئت ما گنده تر از هیئت شمایه
درسته که هیئت شما 2 تا کرین برای فیلمبرداری آورد ولی هیئت ما 72 تا سقا داشت با لباس و کوزه ...
تا همینجا بسه
حالا بیا جوابیه رو بفرست تا بقیشم بهت بگم
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
نقل قول:
آقا حمید درسته که هیئت شما 3 طبقست ولی هیئت ما گنده تر از هیئت شمایه
درسته که هیئت شما 2 تا کرین برای فیلمبرداری آورد ولی هیئت ما 72 تا سقا داشت با لباس و کوزه ...
تا همینجا بسه
حالا بیا جوابیه رو بفرست تا بقیشم بهت بگم
بابا من كي اسمي از هيئت خودمون بردم
من اين تاپيك رو زدم كه يادي كنيم از بعضي صحبتهاي بچهگونه كه قديم قديما بينمون رد و بدل ميشد
و الا ما مخلص شما و بر و بچ هيئت طفلان هم هستيم
اين حرفا رو نبايد ميزدي حالا هم كه زدي بايد وايستي پاش چوت واقعاً هيئت ما بزرگ كنترلش ديگه از دست مديراش در رفته
شبي 500 كيلو برنج بار ميزاره
20تا باند داره
امسال يك ميليونو نيم پول دستگاه داده و ....
نه دیگه نشد دیگه اومدی و نسازی
اصغر کبابی سر کوچمون هم هر شب 500 کیلو گوشت رو کباب میکنه و میده مردم میخورن ولی این که دلیل نمیشه . هیئت شما 500 کیول برنج میده ولی هر کی میاد 10 پرس غذا میخوره بعدش کنترل کردن هیئت هنر میخواد . هیئت ما مدیران نداره . بلکه یه مدیر داره ولی کنترلش هنوز تو دستشه .
تازشم هیئت ما تا آخر شب صفر هر شب برنامه داره ولی تموم هیئت های دیگه وقتی امام حسین و کشتن تعطیل میشه میره تا سال بعد .
خب هیئت شما 20 تا باند داره اما در عوض هیئت ما تنها هیئتیه که مردم بخاطرش تو ظهر عاشورا 1 ساعت تو خیابون انقلاب وا میستن تا هیئت ما رو ببینن . همه هیئتها از خداشونه که قبل از ما بپیچن تو خیابون انتقلاب چون بعد از اینکه مراسم ما تموم میشه همه مردم میرن خونه هاشون
راستی 1 میلون و نیم پول دستگاه چی دادی شما . مگه دستگاه قبلا نداشتید ؟
adame_hajiجون
نگاه كن تو هم اصلاً دقت نكردي هيئت ماهم فكر كنم از هيئتهاي اصيل و با قدمت ساوه است شايد قدمتي 150 ساله شايد هم بيشتر
و تا آخر ماه صفر هر شب سه نفر سخنران سخنراني ميكنند و روزهاي جمعه هم دعاي ندبه برقراره.
تازش هم هيئت ماهم مثل هيئت شما وقتي بيرون ميره همه از ابهتش ميخكوب ميشن و سر جاشون خشكش ميزنه
حالا اين حرفا دردي رو دوا نميكنه اصلش صحيح عزاداري كردن براي امام ائمه ميباشد
ها اینی که گفتی یعنی چه ؟
من خودم امشب اومدم نماز مغرب و عشا رو تو هیئت شما خوندم .
خیلی برام جالب بود همه پیر پاتال بودن البته ناراحت نشی ها دنبال تو هم گشتم ولی پیدات نکردم . هیئت ما عموما جوونا تشکیل دادنش
تو هیئتتون کلا 20 نفر مرد بودن 20 نفر هم زن من که اومدم تو صف مجموعا شدیم 46 نفر
ببین صف نماز هیئت ما خیلی طولانی تر از صف هیئت شمایه ( کل کل دیگه چه میشه کرد )
تازشم هیئت ما هر روز صبح دعای ندبه و زیارت عاشورا و صبحانه فول ، شیر قهوه ، شیر کاکائو ، کیک و بیسکوئیت و ... به راهه ولی دروغ چرا بگم هیئت ما هر شب 2 نفر سخنران سخنرانی میکنن .
راستی راجع به قدمت گفتی . ببینم من تو سر در هیئتتون دیدم که زده متولد 1362 جریان چیه ؟
خداييش درسته ديگه هيئت شما تو ساوه از لحاظ رشد علمي تكه و لنگه اون نيست
اون شبم من ساوه نبودم و رفته بودم تهران دكتر و اگه بودم خدمت ميرسيدم.
بله اين ساختمان سه طبقه رو كه ميبيني از سال 1360 كم كم ساخته شده ولي اين تكيه يه خورده پايين تر مقابل مسجد بوده حال و هواي ديگهاي داشته سن ما كه قد نميداده ببينيم چي بوده
به اميد روزي كه همه هيئتها از لحاظ علمي و فرهنگي و معرفتي پيشرفت كنند.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید