تاریخ: چهارشنبه 5 آبان 1389 - 23:23 عنوان: چهارمین جشنواره انار ساوه و گزارش و عکسهای مربوط به آن
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
با سپاس فراوان از سرکار خانم یار که این خبر را برای ما ارسال کردند. امیدوارم به زودی شاهد حضورشون در ساوه سرا باشیم.
خانم یار نوشتند که:
چهارمين جشنواره انار ساوه با هدف توسعه و ترويج محصول ارگانيك، اشتغالزايي، توسعه صادرات، ارتقاءكيفيت و افزايش توليد روز17 آبان ماه 1389 در محل سالن سلمان ساوجي شهرستان ساوه برگزار ميگردد
امیدوارم که دوستان در این جشنواره حضور پیدا کنند و ایده های مناسب را کسب کنند.
از علاقمندان خواهش می کنم که در صورت حضور در این جشنواره مطالب مطرح شده و عکسهای آن را در این تاپیک قرار بدهند.
امیدوارم بتونم در این جشنواره شرکت کنم
این مطلب آخرین بار توسط soveh در سهشنبه 18 آبان 1389 - 20:14 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
خبر خوش براي باغ انار ساوه كه دوباره شكوفا شده و اميد است در اينده نزديك شاهد نهالستان هاي انار ساوه با بهترين نوع توليد و صادر ان به همه شهرهاي كشورمان باشيم. اميدواريم كه شاهد تاسيس اولين بوتانيك انار يعني باغ گياهشناسي انار ساوه هم در اينده باشيم
mIn نوشته است:
چطوره یه اکیپ از ساوه سرا هم شرکت کنه
خداییش خیلی باحالی
من که سعی می کنم برم
ولی اکیپی بریم برای چی؟
مثلا بریم اونجا موج مکزیکی اجرا کنیم؟
یا شعار بدیم داور، میللنگ خاور ................
جدای شوخی سعی کنید که بیایید باور کنید می تونید ایده های خوبی کسب کنید مخصوصا اونهایی که به امر تجارت علاقه دارند.
یه پیشنهاد خوب:
چطوره که از آقای پیمانفر رییس اتاق بازرگانی ساوه دعوت کنند تا در مورد قابلیت های صادراتی فراورده هایی که از انار بدست میاد و همینطور نقش بسیار مهم بسته بندی این محصولات در امر صادرات صحبت کنند.
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
soveh نوشته است:
mIn نوشته است:
چطوره یه اکیپ از ساوه سرا هم شرکت کنه
خداییش خیلی باحالی
من که سعی می کنم برم
ولی اکیپی بریم برای چی؟
مثلا بریم اونجا موج مکزیکی اجرا کنیم؟
یا شعار بدیم داور، میللنگ خاور ................
جدای شوخی سعی کنید که بیایید باور کنید می تونید ایده های خوبی کسب کنید مخصوصا اونهایی که به امر تجارت علاقه دارند.
یه پیشنهاد خوب:
چطوره که از آقای پیمانفر رییس اتاق بازرگانی ساوه دعوت کنند تا در مورد قابلیت های صادراتی فراورده هایی که از انار بدست میاد و همینطور نقش بسیار مهم بسته بندی این محصولات در امر صادرات صحبت کنند.
موج مکزیکی هم خوبه
البته میشه با کمی تا قسمتی ابتکار تو قسمت نشستنش اونو تبدیل به موج ساوجی کرد
منم می تونم یه مقاله در مورد فرق عمل رب گیری رسمی با عمل رب گیری قجری ایراد کنم . یا مکانیزم چوب مورد استفاده در این اعمال
به هر حال می شرکتیم
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
فکر کنم اون مراسم به مناسبت روز دانش آموز بوده، چون رئیس دانشگاه ما هم رفته بودن اونجا...
حالا اینکه اونجا چه ربطی به دانش آموزش و 13 آبان داره، از من سؤال نکنید
به به جشنواره.
میگم ما که دعوتنامه دستمون نداریم و کلا هیچکی ما را نمیشناسه اونوقت راهمون میدن به جشنواره؟ اصلا راهمون دادن که بریم تو بعدش کیک و آبمیوه به ماها میدن ؟
امروز با چه مصیبتی از خواب ناز دل کندم و رفتم جشنواره چهارم انار
واقعا که جشنواره بود
بیرون سالن سلمان ساوجی با داربست چندتایی غرفه درست کرده بودند که توی اونها انارفروش بود، تعاونی زنان باغدار بود، شرکت تولید کننده کود بود و ....
بعدش هم رفتیم داخل
در ورودی سالن ثبت نام میکردند و به نفرات یک کیف حاوی دفترچه و خودکار و برنامه جشنواره( خداییش دور از انتظار بود ) و یک فیش غذا و ... می دادند بعد هم رفتیم داخل و یک جایه توپ به ما رسید. گوشه سالن با دید عالی( به قول ساوه ای ها یه جای تنگاله ) تازه یه نفر هم گوشیش را زده بود به برق برای شارژ و هی برمیگشت نگاه می کرد. منم که بی خبر بودم کم کم به خودم شک کرده بودم و تجهیزات و ادواتمو چک کردم دیدم مشکلی نیست که خدایا شکر خودش به زبون اومد گفت مواظب گوشیم باش
سخنرانهای جشنواره یه چند نفری بودند از فرماندار و مدیر عامل تعاونی باغداران و نماینده ساوه و رییس اداره کشاورزی گرفته تا استاندار و ...البته من تا وسط اجرای موسیقی بودم و به خاطر گرفتاریهام مجبور شدم که برم.راستی در جشنواره اجرای موسیقی هم داشتند که خوب بود تازه ساز قانون هم در گروهشون نواخته می شد. مجری جشنواره هم جالب بود یه خانمی بود که خوب اجرا می کرد که موقع اعلام نام اعضای گروه موسیقی حسابی جو گیر شده بود و طوری اعلام می کرد که منو یاد ورزشگاه آزادی و شیرت و ..... می انداخت
آقای فرماندار گفت که قصد دارند بیش از این انار ساوه را به دنیا بشناسانند و آقای اسلامی هم از ساخت سردخانه مدرن و بزرگ در نورعلی بیگ به ظرفیت 10000 تن خبر دادند و همچنین تذکرشون به وزیر کشاورزی به خاطر واردات انار از مصر گفتند و مدیر تعاونی باغداران هم گفت که فعلا متوسط برداشت انار در هر هکتار 12 تن است و کلا 9200 هکتار باغ انار در ساوه داریم و از همه نظر ( کیفیت و کمیت) در ایران اولیم
در کل بد نبود، هرچند مثل اون جشنواره انار تهران نبود و ضعفهایی داشت ولی خب حداقل برای باغدارهایی که در جشنواره شرکت کرده بودند دلخوشی خوبی بود. نگفته نماند که اکثر مهمانها باغداران بودند.
از ضعفهای این جشنواره پخش نشدن موسیقی در قسمت غرفه ها بود و همچنین بی نظمی در سالن و رفت و آمدهای عجیب و غریب ( که البته چون جشنواره بود و ... قابل اغماض بود) که امیدوارم در سالعای بعد در جهت رفع و یا کاهش این مشکل یک کاری بکنن و همچنین مشکل تهویه سالن واقعا جالب بود البته نمیدونم شاید اون قسمتی که من نشسته بودم اونطوری بود.
این هم یه سری عکس از جشنواره چهارم:
توی این جشنواره اناری که من از اراک 1500 یا 1800 می خریدم را 3000 تومن می فروختند که در نوع خودش خیلی جالب بود
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
جدی ؟
خب بریم دیگه فردا . هوم ؟
جناب اسلامی هم خوب است به موارد دیگری هم رسیدگی بفرمایند تا ساوه همچنان ................................... نماند .
ایشون خیلی بهتر از می تونن عمل کنن .
حداقلش این که دوستهای ساوه می تونن به جز سیرئوان و کامبوج باشن .
یا حداقل یه فکری به حال این انار های شیرازی و کاشانی که میاد اینجا و یه سره به اسم انار ساوه پخش میشه و گند کیزنه به انار ساوه ، کنند .
ای بابا چی چی همینو 1800 می خرید ؟ ظاهرشو که نباید ببینی
توش فرخ داره
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید