تاریخ: جمعه 5 اسفند 1384 - 02:44 عنوان: هيئت ما بزرگتر از شمايه! (ورژن2)
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
مهم: پيغام مدير
اين تاپيك، از پايان تاپيك زير جداسازي شده است:
http://savehsara.aftab.cc/posts65-0.html
در تاپيك فوق، به علت خارج شدن از بحث اصلي (محلههاي ساوه) مجبور شديم تاپيكهاي منحرف رو به تاپيك ديگهاي منتقل كنيم...
خواهش ميكنم در هر تاپيك، فقط در مورد همون موضوع بحث كنيد تا ما و كاربران دچار مشكل نشويم
با تشكر،
Hamid
-----------------------------------------------
قربون نفس گرمت برم مهدی جان
خودت بیا به این حمید بگو که هیئت ما برزگ تر از هیئت اونایه
آره من هیئت طفلان زینب میرم . حالا بحث سر اینه که هیئت کی بزرگ تره اینم لینک تاپیک
این تپه عشرتی رو من همیشه از زبون ننه قام میشنیدم ( مادر پدریم )
خب مثل اينكه بچههاي هيئت طفلان كم كم دارن زياد ميشن و ما تنها
ولي اشكال نداره چون تو اين سايت بالاترين مقام و مسئول بچه هيئت مايه و ديگه غصهاي نداريم
در ضمن من اصلاً متوجه نميشم ما تا اونجايي كه ميدونيم تو ساوه فقط دو تا هيئت زينبيه و امام رضا سر كوچيك و بزرگي با هم كري دارن حالا ديگه امسال مثل اينكه اين هيئت طفلان رو هم بايد يه كاريش كرد و يه جاييگي براش تهيه ديد
عضو شده در: 17 بهمن 1384 پست: 348 محل سکونت: فعلا در تهرانم
امتياز: 13370
meysam جان
ناراحت نشو! ما که در اینجا بیش از هر محله ای به قازم باد پرداختیم. اصلا می خواهید بگیم هیات عزاداران زینبیه ، بزرگ ترین هیئت محله قازم باد است... خب این را اعتراف می کنیم. اما یک محل را به کل شهر تسری نده!
امیدوارم محله اصیل و مردمان نجیب محله ی شما همچنان با همان خلوص لهجه باقی بمانند.
mehdi2و adame_hajiجان
من مخلص همه بچههاي هيئتي هم هستم و ارادت خاصي هم براتون قائلم
فعلاً اون بحثه هيئت بمونه تا بينيم چيميشه
نكه: اون قازم آباد كه ميگيد نام روستا است نه نام محله كه يكي از اين روستا ها سمت جاده قره چاي بعد از كارخونه پروفيل وجود داره و يكي هم از روستاهاي بالا ( سمت نوبران) كه تمام اهالي ان سفيدكار ساختمان هستند
حاجي جن غمت نباشه
من هيم نيملم اين بچگاي اينقد از خودشون تلگيري درارن
ولي كن يه سووه و يه هيت محسن چيتگر بار آخرتون باشه نگيد كه واشمون نگفتيد
من حاليم نيه ملم تو گوشتون پلي پلي بريد بخوريد ور چينه دادا
مخوام تا نميلن
اي هوار دادااااااااا
از سووه ايا سووه ايا بچه مثبتاشون
از بچه مثبتا بچه مثبا طفلانيشون
از طفلانيا طفلانيا بچه باحلاشون
از بچه باحلا بچه باحالا ديگه ممد جون دادا من بلد نيستم
اگي كه بلدي ادامه شو هاگير رو اين بچه قاسم باديارو كم كنيم
در ضمن درضمنشم كي من خودم
بچه مله سير خورا بلديد يا بيشتر بگم
بچه مله جوزقيام دادايگم
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
meysam, جان قربون امام رضا برم اینا به هیئتشم رحم نکردن و اون هیئتی که یه زمانی بزرگ ترین هیئت ساوه بود الان 100 نفر هم نیستن و یه مشت پیر مرد جمع شدن دور هم( البته یه موقع دوتان گلمون تو هیئت امام رضا ناراحت نشن از صحبت من . دلیل این حرفم اینه که چون من خودم موقع بچگی هام اون هیئت رو دیده بودم با الانش خیلی فرق میکنه ) و دارن دین رو برپا میدارن .
اما راجع به بالاترین مقام سایت صحبت کردی دیگه من کم آوردم . ما مخلص حمید خان هم هستیم . ( حمید جان خیلی مخلصیم ) ببین هیئت شما بخاطر پشتیبانی مالیی که میشه از اون اول بچگیم که یادمه همیشه یه کاری میکرده که هیئتهای دیگه نکرده بودن و میخواسته ثابت کنه که اولینه . مثلا امسال برای فیلم برداری کرین آورده بوودن . که برای اولین بار بود .
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید