تاریخ: پنجشنبه 21 بهمن 1389 - 03:19 عنوان: اشنائی با روستای بند امیر
شروع فعالیت
عضو شده در: 21 بهمن 1389 پست: 5 محل سکونت: تهران
امتياز: 135
[size=18]من تازه تو سایت عضو شدم بد ندیدم که دوستان با روستای بند امیر اشنا کنم
روستای بند امیر در بخش خرقان زرندیه قرار گرفته
من چون خودم همیشه از سمت تهران میام دهمون ادرسی که میدم شاید خیلی دقیق نباشه
ولی از ساوه که بخواهید به روستای ما بیائید باید جاده بوئین زهرا رو بیائید بالا تا حدود کارخونه سیمان نرسیده به کارخونه سیمان یه چهار راه هستش که شما باید به سمت چپ یعنی غرب تغییر جهت بدید و حدود 20 کیلومتر حرکت کنید تا به روستای ویدر و وسمق برسید بعد از روستای وسمق یه جاده فرعی هست به سمت جنوب که تو اون جاده فرعی هم باید 4 کیلومتر حرکت کنید تا به روستای ما بند امیر برسید
روستای ما پائین دست رودخانه زراب قرار گرفته
که بر روی رودخانه یه سد خاکی هم چندین سال احداث کردند
البته تو دوران گذشته هم سدی بر روی همین رودخانه قرار داشته که ابن بلخی در فارس نامه خودش که مربوط به حدود 1000 سال پیش بهش اشاره کرده
بقعه امامزاده محمد باقر هم بالاتر از ده و تو یه موقعیت محیطی خیلی خوب قرار گرفته
یه سری عکس هم از روستامون قرار میدم [/size]
تاریخ: پنجشنبه 21 بهمن 1389 - 15:17 عنوان: پاسخ به «اشنائی با روستای بند امیر»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
متشکرم gamper عزیز. مطلب خیلی خوبی را برای شروع انتخاب کردید و من هم بسیار موافقم تا دوستان اطلاعاتی را که در مورد اطراف ساوه دارند در اختیار همه قرار بدهند.
ایکاش اطلاعات کاملتری در مورد روستاتون میدادین مثل محصولاتش، جمعیتش و اگه صنایع دستی داره اونها را هم معرفی میکردید و همینطور جاهای دیدنی آن را مثل آبشار یا غار و ....
واگه محبت کنید و سایز عکسهاتون را کوچکتر کنید تا تنظیم صفحه را بهم نریزه و راحتتر قابل دیدن باشه، ممنون میشم
موفق باشید
تاریخ: پنجشنبه 21 بهمن 1389 - 17:07 عنوان: پاسخ به «اشنائی با روستای بند امیر»
کاربر دائمی
عضو شده در: 24 آبان 1389 پست: 1253 محل سکونت: حوالی خدا
امتياز: 32905
سلام خوش اومدی به ساوه سرا
تعریف روستا تون رو شنیدم بودم ولی تاحالا نرفتم جای قشنگی هست قدرش رو بدونید
soveh, دلم تنگ شده برای سخن معروفت یه بار بگو
تاریخ: پنجشنبه 23 خرداد 1392 - 18:42 عنوان: پاسخ به «اشنائی با روستای بند امیر»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1392 پست: 228 محل سکونت: تهران - u.s.a - texas san antonio
امتياز: 6130
متشکرم دوست عزیز روستای بسیار قدیمی است
روستای بند امیر ( بند = سد ) بوده که به دستور کیخسرو در زمانی که ایرانیان هنوز زرتشتی بوده اند ساخته شده است و حدود 5 کیلو متر مانده به روستای شما عزیز روستای وسمق میباشد که در اصل از سه کلمه ( و - سه - مغ ) میباشد و این سه مغ در زمان خودشان قناتی در این روستا حفر نموده اند بنام کیکان که هنوز موجود و پر آب ترین قنات این روستاست .
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید