تاریخ: شنبه 28 اسفند 1389 - 15:32 عنوان: فرارسیدن سال 1390 بر همه شما عزیزان مبارک
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
به سر رسيده جهان ؟
پاسخي نداشت سپهر
دوباره باغ بخندد ؟
كسي نداشت يقين
چه زمهرير غريبي ....
چگونه خاك نفس مي كشد ؟
بياموزيم :
شكوه رستن اينك :
طلوع فروردين !
گداخت آنهمه برف
دميد اينهمه گل
شكفت اينهمه رنگ ،
زمين به ما آموخت
ز پيش حادثه بايد كه پاي پس نكشيم
مگر كم از خاكيم
نفس كشيد زمين ما چرا نفس نكشيم ؟
فریدون مشیری
فرارسیدن نوروز 1390 را به همه شما دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم که در کنار عزیزانتون بهترین لحظه ها را داشته باشید و برای همه شما کاربران نازنین ساوه سرا بهترینها را آرزو می کنم.
بسیار خوشحالم که در سال 1389 دوستان بسیار خوبی پیدا کردم و لحظات زیبایی را در کنارتون تجربه کردم و امیدوارم سال 1390 بسیار زیباتر و بهتر از سال قبل باشه.
هر جا هستین شاد، خوش و سلامت باشید.
از تک تک شما خوبان بابت همراهی ِ صمیمانتون تشکر می کنم.
تاریخ: شنبه 28 اسفند 1389 - 16:52 عنوان: پاسخ به «فرارسیدن سال 1390 بر همه شما عزیزان مبارک»
شروع فعالیت
عضو شده در: 6 اسفند 1389 پست: 18
امتياز: 475
رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افكار نو، كردار نو و تصمیم های نو برای آینده است. آینده ای كه همه امید داریم بهتر از گذشته باشد. در سال نو، 365 روز سلامتی، شادی، پیروزی، مهر و دوستی و عشق را برای شما آرزومندم
تاریخ: شنبه 28 اسفند 1389 - 16:56 عنوان: Re: پاسخ به «فرارسیدن سال 1390 بر همه شما عزیزان مبارک»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
Soneto نوشته است:
رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افكار نو، كردار نو و تصمیم های نو برای آینده است. آینده ای كه همه امید داریم بهتر از گذشته باشد. در سال نو، 365 روز سلامتی، شادی، پیروزی، مهر و دوستی و عشق را برای شما آرزومندم
دوست عزیز، امیدوارم شما هم سال خوبی را داشته باشید.
تاریخ: شنبه 28 اسفند 1389 - 18:15 عنوان: پاسخ به «فرارسیدن سال 1390 بر همه شما عزیزان مبارک»
شروع فعالیت
عضو شده در: 6 اسفند 1389 پست: 18
امتياز: 475
هفتـــــسیــن امســال را چیــده ام
1. سالــی که بــی تـــو گذشت
2. سنگدلی هایت
3. سردرگمـــی هایم
4. سقلمــه هایی که به مغزم زدم تا نبـــودنت را بپذیرد
...5. سوسوی ِ چراغ ِ شبهــــای ِ بی تو
6. سالـــی که قرار است بی تـــو بگذرانم
7....
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید