تاریخ: شنبه 3 دی 1390 - 11:43 عنوان: پاسخ به «۞۞۞ مسابقه اناری ۞۞۞»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
دوستان عزیز سلام؛
از لطف همهی ساوجیهای گرامی، چه اونهایی که اومدن عکسها رو دیدن و نظر دادن، چه اونهایی که عکسها رو دیدن و نظر ندادن!!!! ممنونم، همهی شرکت کنندگان با تلاش و جدیت و دیدی روشن و تازه در این مسابقه شرکت کردند، مهم دوستی و احترام متقابل و هدف داشتن در این مسابقه بود.
از همهی دوستان مخصوصاً soveh عزیز، atena جان، جناب aliabadi , و دوستان همیشه خوبم jazrejonoon و soojy عزیز تشکر میکنم، من رو ببخشید که دیر خدمت رسیدم، جمعه چهلم پدرم بود و درگیر کارهای مجلس بودم و حال روحی مساعدی هم نداشتم؛ به هر حال من باب لطف بی اندازتون نسبت به من قدردانتون هستم، براتون آرزو میکنم... فرداهای روشنی پیش رو... سرشار از شادی و یقین!
با تقدیر و تشکر از دوستانی که زحمت کشیدن و در این مسابقه دوستانه شرکت نمودند.
.
آرا داده شد و برندگان هم مشخص شدن پس با خیال راحت بپردازیم به نقد عکسها! اما در ابتدا تمرین کنیم تا آستانه نقد پذیری و تحمل خودمون رو بالا ببریم. در صفحات قبل یکی دو مورد از مطالب جای تأسف داشت که امیدوارم شوخی بوده باشه.
.
بهرحال نکته ای که در اکثر عکسهای این مسابقه بچشم میخورد عدم رعایت نکات کلیدی در گرفتن یک عکس خوب بود. تقریباً عکسی که کادربندی و نور مناسب، سوژه زیبا، کیفیت بالای عکس، فوکوس صحیح و ... را با هم داشته باشد در این مسابقه دیده نشد.
برخی از دوستان هم زحمت زیادی برای ایجاد یک اثر هنری روی انار کشیده و سپس اقدام به گرفتن عکس از سوژه مربوطه نمودند که در جای خود قابل تقدیره ولی اگر به عکس گرفته شده فقط بعنوان یک عکس نگاه شود فاقد فاکتورهای اصلی یک عکس خوب است. بهرحال در مسابقه عکاسی اصلی که باید مورد توجه قرار بگیره اصول عکاسیه وگرنه میشه مسابقه کاردستی!
امیدوارم در مسابقه بعدی شاهد رعایت این نکات باشیم تا عکسهای بهتر و زیباتری از دوستان ببینیم
تا دیدار بعد و مسابقه ای دیگر بدرود
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید