تاریخ: شنبه 9 اردیبهشت 1391 - 21:33 عنوان: Re: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
velayat20 نوشته است:
رای اول به رضوانه
وااااااااااااااای ولایت 20 عزیز این رأیت به من بهم نشون داد که هنوزم امیدی به عکاسیم هست و اشک شوقی که الان به همراه لرزش در محوطهی چونه دارم....از ذوق زیادمه، دستت درد نکنه که بهم رأی دادی ایشالا کی بیام ولایت جبران کنم
تاریخ: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391 - 11:18 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 21 دی 1389 پست: 606 محل سکونت: ___
امتياز: 15275
سلام به همه دوستان
بابت عکس ها همتون خسته نباشین واقعا ایده های جالبی بود همه عکس ها
رای اول من به علی آبادی عزیز به خاطر ذوق زیباشون در انتخاب سوژه های به این زیبایی
رای دومم به حمید به خاطر ایده زیباشون
بازم تشکر میکنم از همگی عزیزان
با کسب اجازه از بزرگترها و پیرغلامهای سایت با داشتن اجازه و دستور مهرموم شدهی خانم میرزایی بنا به آخرین تحولات آرا، امتیازات رو یک بار دیگر اعلام مینمایم
علی آبادی عزیـــــــــــز پیشتاز هستن با 18 امتیاز
حمید عزیـــــــــــــــــــز با فاصلهای اندک! 17 امتیاز
و
دوستان دیگران کمافسابق به همون منوال گذشته یعنی:
تاریخ: سهشنبه 12 اردیبهشت 1391 - 11:03 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
soveh, برادر شما نمیخای رای بدی؟
با این حال همچنان علی ابادی عزیز پیشتاز هستن با 21 امتیاز
اقای حمید آقا هم با 19 امتیاز دوم
و جناب ولایت 20 هم با 16 امتیاز سوم
تاریخ: سهشنبه 12 اردیبهشت 1391 - 16:20 عنوان: Re: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
atena نوشته است:
soveh, برادر شما نمیخای رای بدی؟
با این حال همچنان علی ابادی عزیز پیشتاز هستن با 21 امتیاز
اقای حمید آقا هم با 19 امتیاز دوم
و جناب ولایت 20 هم با 16 امتیاز سوم
رای هاتون رو تا اخر امشب اعلام کنین ممنون
بله. مُخام، دوست دارم
عجب حکایتی شد این مهلت رای دادن
10....13...12...؟
این مطلب آخرین بار توسط soveh در سهشنبه 12 اردیبهشت 1391 - 16:26 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید