تاریخ: سهشنبه 12 اردیبهشت 1391 - 16:27 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
ضمن تشکر از زحمتهای همه ی کاربران خوب و دوست داشتنی ساوه سرا و آفرین به این همه ذوق و سلیقشون و با احترام به شاهکار حمید عزیز و تشکر ویژه از nagmeh, عزیز
تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 - 11:37 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
آخرین نتایج اولین دوره از مسابقات عکاسی سانا
در ابتدا جا دارد از مدیریت محترم سایت ساوه سرا و مدیر مسئول سانا، جناب آقای مهندس نیرومند عزیز تشکر و قدرانی کنیم.
همچنین برای تمامی عزیزانی که در این مسابقه شرکت کردند و با عکس های زیبای خود یکی از بهترین مسابقات عکاسی ساوه را رقم زدند، آرزوی توفیق روز افزون را داریم.
مسابقه پرباری را از لحاظ کیفیت عکس ها و در به تصویر کشیدن طبیعت زیبای بهاری داشتیم و مطمئن هستم تمام کسانی که این عکس ها رو دیدند، لذت بردند.
با توجه به اعلام نتایجی که گهگاه انجام میشد به احتمال زیاد همه میدونن که چه کسانی
برندگان این دوره از مسابقات شده اند ولی به عنوان نتایج نهایی و قطعی مسابقه:
نفر اول دوست عزیزمون Aliabadi با 21 امتیاز
نفر دوم Hamid با 19 امتیاز
نفر سوم Velayat20 با 18 امتیاز
و در نهایت دوستانی که عکس های اونها به عنوان عکس های برگزیده شناخته شد:
soveh با 11 امتیاز
rezvaneh با 7 امتیاز
Melody با 6 امتیاز
jalalfirozi با 5 امتیاز
و در نهایت
negar-shtm با 4 امتیاز
از سایر عزیزان هم کمال تشکر رو دارم. امیدوارم در مسابقات بعدی سانا هم حضور چشمگیری داشته باشید.
تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 - 23:30 عنوان: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
این فکر میکنم بهترین مسابقه بین مسابقات گذشته بود.
خیلی خوب استقبال شد (در حالی که من اصلاً فکرش رو نمیکردم)
از همه و به ویژه مطرح کننده و پیگیر این مسابقه یعنی خواهر atena ممنونم.
از lovly, عزیز عذر میخواهیم که چون بعد از وقت قانونی رأی دادن، رأیشون قبول نشد.
اما با توجه به اینکه جایزه به خود من تعلق نمیگیره، من جایزه خودم رو به جایزه Velayat20 عزیز اضافه میکنم.
بن خرید یکی به مبلغ 20 هزار تومان به Aliabadi عزیز و یکی به مبلغ 15 هزار تومان به Velayat20 تحویل داده خواهد شد
بازم ممنون و دوستان دستاندرکار به فکر یک مسابقه دیگه باشن. موضوع خوبی برای دور هم بودن هست... (چه مراسمی پیش رو داریم؟ فکر کنم ماه رمضان نزدیک باشه، آره؟ خلاصه یه موضوع انتخاب و در شماره بعد نشریه اعلام کنید...)
تاریخ: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1391 - 13:34 عنوان: Re: پاسخ به «فراخوان اولين دوره از مسابقات سانا»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 28 آذر 1390 پست: 84
امتياز: 2095
سلام
ممنون از همگی واقعا زحمت کشیدید.عکس های همه عالی بود واین باعث خوشحالی من هست که توی انجمنی فعالیت می کنم که انقدر عکاس خوب وبا استعداد، داره.
دم همگی گرم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید