تاریخ: جمعه 12 خرداد 1391 - 13:31 عنوان: تقدیم به تمام برادران با کمال عشق و ارادت
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 21 دی 1389 پست: 606 محل سکونت: ___
امتياز: 15275
از اونجایی که ما روز تولد آقا نیستیم پیشاپش روز میلاد آن منجی عشق و روز مرد را به همگی شما عزیزان تبریک عرض میکنم
آقایون محترم سایت یکم یاد بگیرن ازین کارا باعث میشه خانوماشون چشماشونو از کاسه درنیارن
در ضمن اون تقدیم است نه دقدیم
این مطلب آخرین بار توسط mary67 در چهارشنبه 17 خرداد 1391 - 23:37 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: جمعه 12 خرداد 1391 - 16:43 عنوان: پاسخ به «دقدیم به تمام داداشی ها با کمال عشق و ارادت»
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
ناقلا روز ولادت امام محمد تقی علیه السلام و شهادت آقا امام خمینی و با هم یکی کردید پاشدید رفتید شمال
راستشو بگو
چرا ساوه ای ها 13 ام 14 ام خرداد رو پا میشن برن شمال
از گلوتون پایین نره
خوش بحالتون
از طرف من هم شیرجه بزنید
در کل از تبریکتون بسی خرسند شدیم
البته دقدیم هم قبول میکنیم
تاریخ: شنبه 13 خرداد 1391 - 15:13 عنوان: پاسخ به «تقدیم به تمام داداشی ها با کمال عشق و ارادت»
عضو فعال
آره اتفاقا
من که خواب بودن بچه ها میگفن توی خواب هی میگفتی :
تبریک ... تبریک ...تبریک... جوجه کباب!!!
گفتتم آره تازه یاد گرفتم تازه قراره بریم شمال چند کیلو متر او ورتر جوجه کباب هم بزنیم
به هر حال خوش بگذره
راستی توی باغ ننه قاتون اینترنت هم هست ؟ از کجا کانکت میشی ؟
الان مبیبنی ننه قات اینترنت ماهواره ای داره و خریداشو از EBAY میکنه
تاریخ: یکشنبه 14 خرداد 1391 - 17:26 عنوان: پاسخ به «تقدیم به تمام داداشی ها با کمال عشق و ارادت»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 21 دی 1389 پست: 606 محل سکونت: ___
امتياز: 15275
به خبر نداري باغ ننه قام از شمال اونا قشنگترم داره
چي فك كردي اينترنت كه سهله اونترنتشم فعاله
اس ميبيني اين پسر بچه ها چقد بيذوقن منو باش واسشون تبريك روونه كردم اس لياقت ندارن حقتونه كه بشتون دختر ندن
تاریخ: یکشنبه 14 خرداد 1391 - 19:19 عنوان: پاسخ به «تقدیم به تمام داداشی ها با کمال عشق و ارادت»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
والله آخرشم من نفهمیدم بالاخره روز مرده؟ روز پدره؟
ولی اگه روز مرد هستش که منم این روز را به همه خانم ها و آقایونی که مردانه و با شرافت زندگی میکنن و تو مرام و معرفت هیچوقت کم نمیارن و همواره به دنیا یادآوری میکنن که مردانگی زنده هست، تبریک میگم
امیدوارم همیشه سرهاشون بالا باشه.
mary67, جان باز هم از شما تشکر میکنم که بیاد دوستان هستین.
تاریخ: دوشنبه 15 خرداد 1391 - 01:52 عنوان: پاسخ به «تقدیم به تمام داداشی ها با کمال عشق و ارادت»
عضو فعال
آخ من فراموش کرده بودم
حمید جان روز مرد و به شما و همه نامردان جهان تبریک عرض میکنم
درست که بعضی از دوستان مون هنوز بابا نشدن ولی مرد که هستند روز مرد به همه مبارک
در ضمن mary67, جان آدمی که دوست داره جوجه بخوره اونم جایی که هم اینترنت داره هم اونترنت آخر ذوق و سلیقه است
وگرنه تا دلت بخواد از این جوجه رنگی ها سر بازار 3 تا 1000 میفروشن
اونترنتون وایرلسه دیگه ؟
این مطلب آخرین بار توسط adame_haji در سهشنبه 16 خرداد 1391 - 10:19 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: دوشنبه 15 خرداد 1391 - 07:39 عنوان: Re: پاسخ به «تقدیم به تمام داداشی ها با کمال عشق و ارادت»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
adame_haji نوشته است:
آخ من فراموش کرده بودم
حمید جان روز مرد و به شما و همه نامردان جهان تبریک عرش میکنم
تاریخ: دوشنبه 15 خرداد 1391 - 15:17 عنوان: Re: پاسخ به «تقدیم به تمام داداشی ها با کمال عشق و ارادت»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
atena نوشته است:
adame_haji نوشته است:
آخ من فراموش کرده بودم
حمید جان روز مرد و به شما و همه نامردان جهان تبریک عرش میکنم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید