تاریخ: سهشنبه 7 شهریور 1391 - 18:41 عنوان: پاسخ به «اعلام نتایج مسابقه قدر قدر ((مسابقه مشترک بین ساوه سرا و راسخون))»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 3 آذر 1389 پست: 237 محل سکونت: یه گوشه دنیا
امتياز: 6270
سلام ، ممنون از زحمات همه عزیزان تو ساوه سرا ، مخصوصاً دوست خوبمون mohammad8668 عزیز
و مدیر محترم سایت آقا حمید که زحمت زیادی کشیدند و بقیه بچه هایی که زحمت مسابقه و طرح قرائت رو کشیده بودند.
مثل اینکه واقعاً منم برنده شدم
دستتون درد نکنه
تاریخ: پنجشنبه 9 شهریور 1391 - 22:20 عنوان: Re: پاسخ به «اعلام نتایج مسابقه قدر قدر ((مسابقه مشترک بین ساوه سرا و راسخون))»
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 27 تیر 1391 پست: 124
امتياز: 3205
atena نوشته است:
mohammad8668, خب مشكلمونو تو ثبت نام گفتيم ديگه
الان چي كنيم
منتظر باشيم درست شه؟
سلام.اما باور کنید من غیر از شما کسی رو ندیدم که مشکلی داشته باشه! اگر میتوانید یکبار دیگه تلاش کنید.اگر مشکل حل نشد بی زحمت ایراد را اینجا توضیح دهید تا من عین نوشته تون رو برای راسخون ایمیل کنم و پیگیر بشم.
تاریخ: پنجشنبه 9 شهریور 1391 - 22:24 عنوان: Re: پاسخ به «اعلام نتایج مسابقه قدر قدر ((مسابقه مشترک بین ساوه سرا و راسخون))»
داره کولاک میکنه!
Yakamoz نوشته است:
سلام ، ممنون از زحمات همه عزیزان تو ساوه سرا ، مخصوصاً دوست خوبمون mohammad8668 عزیز
و مدیر محترم سایت آقا حمید که زحمت زیادی کشیدند و بقیه بچه هایی که زحمت مسابقه و طرح قرائت رو کشیده بودند.
مثل اینکه واقعاً منم برنده شدم
دستتون درد نکنه
دوستانی که برنده شدند و مدارک نفرستادند فقط و فقط تا فردا شب(سه شنبه شب) فرصت دارید آن را ارسال نمایید.
به درخواست های بعد از این فرصت ترتیب اثر داده نمیشود.
تاریخ: سهشنبه 14 شهریور 1391 - 12:35 عنوان: Re: پاسخ به «اعلام نتایج مسابقه قدر قدر ((مسابقه مشترک بین ساوه سرا و راسخون))»
داره کولاک میکنه!
soveh نوشته است:
mohammad8668 نوشته است:
soveh نوشته است:
ظاهرا اون فرم مورد نظر دیگه قابل دانلود نیست کسی اون فرم را نداره که لطف کنه و برام بفرسته؟
آقا ماه مهر نزدیکه و ..... منم کیفمو میخوام
سلام، در خصوص مدارک جنابعالی با آقای مدیر صحبت کردم
دوباره فرم را آپلود کردم
از اینجافرم برندگان
ممنونم از لطفتون
تو این آدرس هم فایلی موجود نبود
ای وای!!!این سایتای آپلود هم آبروی آدمو میرن! آپلود شده بوداااا انگار زمانی بوده و بعدش پاک شده!
حالا دوباره پست قبل رو ویرایش کردم .فکر کنم دیگه درستش کردم
تاریخ: سهشنبه 14 شهریور 1391 - 12:46 عنوان: Re: پاسخ به «اعلام نتایج مسابقه قدر قدر ((مسابقه مشترک بین ساوه سرا و راسخون))»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
mohammad8668 نوشته است:
soveh نوشته است:
mohammad8668 نوشته است:
soveh نوشته است:
ظاهرا اون فرم مورد نظر دیگه قابل دانلود نیست کسی اون فرم را نداره که لطف کنه و برام بفرسته؟
آقا ماه مهر نزدیکه و ..... منم کیفمو میخوام
سلام، در خصوص مدارک جنابعالی با آقای مدیر صحبت کردم
دوباره فرم را آپلود کردم
از اینجافرم برندگان
ممنونم از لطفتون
تو این آدرس هم فایلی موجود نبود
ای وای!!!این سایتای آپلود هم آبروی آدمو میرن! آپلود شده بوداااا انگار زمانی بوده و بعدش پاک شده!
حالا دوباره پست قبل رو ویرایش کردم .فکر کنم دیگه درستش کردم
باز هم نبود
اگه میشه لطف کنید در persiangig.com آپلود کنید
هعی...ظاهراً امثال هم باید با کش کتابهامونو ببندیم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید