تاریخ: یکشنبه 8 اردیبهشت 1392 - 12:54 عنوان: پاسخ به «* کتاب موبایل نشریه سانا SANA BOOK JAVA»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 30 مرداد 1391 پست: 364 محل سکونت: saveh
امتياز: 9240
حمید جان ورژن جدید این برنامه این امکان رو فراهم کرده که EPUB کتاب رو هم بشه از خروجی تحویل گرفت در واقع جزئی از امکانات جدید این برنامه ست!
ساخت کتاب هم بستگی به حجم مطالب داره که به نسبت زمان کم یا زیادی میبره!
مثلا برای ساخت کتاب نشریه سانا حدود 2 ساعت کار مداوم میخواد!
در خصوص این که راست به چپ پشتیبانی بشه باید تحقیق کنم چون روی گوشی ایفون تجربه نکردم !
بله عکس هم میشه به کار برد . اما جدیدا برنامه به مشکل خورده وقاطی میکنه و عکسش ها رو نمایش نمیده ! که انشالله این مشکل رو هم برای شماره بعدی حل میکنم
تاریخ: شنبه 8 تیر 1392 - 08:51 عنوان: پاسخ به «* کتاب موبایل نشریه سانا SANA BOOK JAVA»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
masoud-mg24, جان ممنون؛ خیلی وقت بود منتظرتون بودیم..
راستی تو یه سایت دیدم یکی از فایل های سانا تحت موبایل رو که شما ساختید برای کاربرانشون به اشتراک گذاشتند. واقعا دست مریزاد داره کارهاتون
تاریخ: سهشنبه 11 تیر 1392 - 14:16 عنوان: پاسخ به «* کتاب موبایل نشریه سانا SANA BOOK JAVA»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 6 اردیبهشت 1388 پست: 273 محل سکونت: ساوه
امتياز: 6890
masoud-mg24 جان ،بابت سانا تحت موبایل که انجام میدی متشکر منتظر این شماره 16 هم هستیم تا داغ هست. بازم از زحماتت متشکر
دلم به هرجا رود باشد به یاد دوست
هرکار کنم نشود معنای تشکر ز دوست.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید