عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
اما blind, جان اگر منظور نویسنده غرغر بود که بجای انتقاد مینوشت غرغر...
من مورد دوم را که عرض کردم بیشتر در جامعه حس کردم مخصوصاً در محیط های کاری
به این شکل که : افرادی که هیچ نقدی به سیستم ندارند و تنها نظاره گران خوبی هستند و هر بلایی و هر شرایطی را که بر اونها حاکم کنیم می پذیرند افراد خیلی محبوبی هستن.
در حالی که همون افراد منفور و منقد سیستم در جهت ارتقاء سیستم تلاش می کنند و همون ها باعث بالا رفتن کیفیت مجموعه خودشون و در نهایت بهبود فضای همون محبوبین می شوند.
در واقع به نام منفورین و به کام محبوبین!
در ایران لال بودن یک نعمت بزرگ محسوب میشه
من که برداشتم رو نوشتم از اون جمله. من با دید عوامانه به بسط اون جمله پرداختم....همون
چیزهایی که دور و برمون میبنیم و میشنویم.
با انتقاد مخالف نیستم دوست عزیز. اما انتقاد باید سازنده و در چهار چوب و قالب خاصی مثل در
نظر گرفتن احترام و نزاکت و حق مطرح بشه.
بنظرم نقد به معنای واقعی از عهده همگان بر نمیاد. ولی متاسفانه ما ایرانی ها(خودم هم
همینطور) سلاخی کردن دیگران رو انتقاد ,اون هم از نوع سازنده اش میدونیم.
قائلم به این مهم که انتقاد در مرحله اول باید خصوصی مطرح بشه , (شاید به نوعی معنای امر
به معروف و نهی از منکر رو هم بتونم براش در نظر بگیرم) چون انتقاد قدارانه حاصلی جز تخطئه
افراد و تشنج به همراه نداره.
در مورد سیستم ها و جایگاه های ویژه هم من نظری نمیتونم بدم چون در حد و حدود من نیست و کلا صمُ بکم بودن رو ترجیح میدم.
در نهایت نظر شما برام محترم هست و توضیحات بنده دال بر رد نظر جنابعالی نیست.
ممنون از اینکه وقت میگذارید.
این مطلب آخرین بار توسط blind در چهارشنبه 7 فروردین 1392 - 21:53 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید