فرض کن حضرت مهدی(عج) به تو ظاهر گردد!!
ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟
باطنت هست پسندیده صاحب نظری؟
خانه ات لایقش هست مهمان گردد؟
لقمه ات درخورش هست که نزدش ببری؟
پول بی شبهه و سالم داری،یک عدد هدیه برایش بخری؟
حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟
با چنین شرط که در حافظه اش دست نبری!!
واقفی بر اعمال خویش تو بیش از دگران؟
میتوان گفت تورا شیعه اثنا عشری!!!
شام یک جمعه دلگیر،دلم گفت بگویم
،بنویسم،که چرا عشق به انسان نرسیدست،
چرا آب به گلدان نرسیدست،و هنوزم که هنوز است غم عشق به پایان نرسیدست،
بگو حافظ دلخسته ز شیراز بیاید،بنویسد که چرا یوسف گمگشته به کنعان نرسیدست
و چرا کلبه احزان به گلستان نرسیدست،شام این جمعه وجود توکنار دل هر بیدل آشفته شود حس،تو کجایی گل نرگس؟؟
که هنوزم که هنوز است غم هجر تو به پایان نرسیدست
اللهم عجل الولیک الفرج
تاریخ: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 - 15:06 عنوان: پاسخ به «السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)»
شروع فعالیت
عضو شده در: 17 اردیبهشت 1394 پست: 7 محل سکونت: saveh
امتياز: 175
به قول دادام :
بالای تخت یوسف کنعان نوشته اند
هر یوسفی که یوسف زهرا نمی شود
( هر کی بلده واسش دوعا کنه ، بل بیایه ، یه نیمچه نگا ، تو قلبو ، شهرما کنه ، آخه آتیش گرفتم که اگه بیاد ، بگم واسه اومدنت دادا چیا می خواستم کنم که دنیا ستمو گرفتو ، حسابی مشغولم کرد ) . التماس دعا
تاریخ: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 - 15:08 عنوان: پاسخ به «السلام علیک یا صاحب الزمان(عج)»
شروع فعالیت
عضو شده در: 17 اردیبهشت 1394 پست: 7 محل سکونت: saveh
امتياز: 175
به قول دادام :
بالای تخت یوسف کنعان نوشته اند
هر یوسفی که یوسف زهرا نمی شود
( هر کی بلده واسش دوعا کنه ، بل بیایه ، یه نیمچه نگا ، تو قلبو ، شهرما کنه ، آخه آتیش گرفتم که اگه بیاد ، بگم واسه اومدنت دادا چیا می خواستم کنم که دنیا دستمو گرفتو ، حسابی مشغولم کرد ) . التماس دعا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید