من کیفیت عکسها را با office picture manager که خیلی راحت و سریع این کار را انجام میده ، پایین میارم.
مهراد جان،
منظور من از «عکس اول» عکس اول از سری دوم بود. یعنی اونی که به عنوان آواتار انتخاب کردید.
دو عکس بعدی رو هم با کیفیتش رو بذارید که من همه رو یک اندازه کنم و در قالب یک گالری ارسال کنم...
اقا حميد پرسيده بوديد چه جوري اون عكس ها رو گرفتم؟ هيچي
بخاطر علاقه به شهر ساوه ، ساوه شهر انار و افتاب
ساوه ، شهر شفاء و سلامت
ساوه شهر نور و زيبايي با اسمان و كهكشانهاي پر فروغ و الماس گونه اش در تابستانهاي مهتابي اش
1. چون اسمان و كهكشان ها و ستاره ها رو خيلي دوست دارم . يك دو سه روز تو فكر اسمان شهر ساوه بسر مي بردم و فكرم تو اسمان سير مي كرد. يك روز صبح كه ميخواستم بيدار شوم در ميان خواب و بيداري يك سري تصاوير رنگي كهكشان و ستارهاي زيبا تو ذهنم نقش بستند. اول ميخواستم ان تصاوير رو كه مي ديدم نقاشي كنم ولي وقت كافي نبود. بنا بر اين....
2. چند تا عكس قشنگ كهكشان هم تو خونه از لابلاي خرت و پرت ها پيدا كردم .
3. دو سه روز بعدش رفتم دو سه تا انار خريدم اما بهتر از اين نداشتند، بعد انار ها رو روي اين عكس ها با توجه به تركيب رنگ و اشكال و جايگزيني قرار دادم و بسادگي از شون عكس برداري كردم.
4. موقع عكاسي شب بود . دو دسته عكس تهيه كردم با فلاش و بدون فلاش . بعد اونهايي كه خوب در اومده بودن براي دوستان عزيز ساوه سرا اينجا فرستادم.
همه عكس هاي دوستان قشنگ و عالي بود، دست همه تون درد نكنه ، سال ديگه براي مسابقه سنگ تموم ميذاريم . امسال كسب تجربه ، سال ديگه همه اوستا
شايد جايزه اول رو همه مون برديم
من کیفیت عکسها را با office picture manager که خیلی راحت و سریع این کار را انجام میده ، پایین میارم.
مهراد جان،
منظور من از «عکس اول» عکس اول از سری دوم بود. یعنی اونی که به عنوان آواتار انتخاب کردید.
دو عکس بعدی رو هم با کیفیتش رو بذارید که من همه رو یک اندازه کنم و در قالب یک گالری ارسال کنم...
آهان
معذرت من از سر کار که میام کلا اوضام اینجوریه . چشم با کیفیت ترش را هم میگذارم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید