تاریخ: دوشنبه 26 تیر 1391 - 09:44 عنوان: پاسخ به «نمایشگاه تابستانه در دریاچه تفریحی»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
بله دقيقا خيلي از بچهها يه طرحهايي زدند كه خارق العادس و انشالله بعد از قرعه كشي يه جوري يه جايي نمايش ميديم تا ببينيد ديد بچهها با اين جور نمايشگاهها ديدشون چقدر نسبت به زندگي تغيير كرده
باور كنيد بچههايي بودند كه ميرفتند بزرگترهاشون رو ميآوردند و اعلام ميكردند كه اين خاله يا اون خاله بهم كمك كرد نقاشي كشيدم اونو كشيدم شكلات دادند جايزه دادند و ميرفتند با خوراكي برامون برميگشتند. بچههايي كه تا ميومدن تو غرفه ميگفتن نه من بلد نيستم درباره حجاب بكشم كه با اصرار خاله هاي غرفه مينشستن يهو يه طرحهايي ميزدن ديگه
خلاصه زمينه سازي كردم بگم غرفه امشب و فردا شب هم ادامه داره دوستان........
تاریخ: دوشنبه 26 تیر 1391 - 10:28 عنوان: پاسخ به «نمایشگاه تابستانه در دریاچه تفریحی»
مدیر انجمن
عضو شده در: 12 خرداد 1391 پست: 435
امتياز: 11375
اینم نقاشی مهدی رضا
پسر با استعدادیه حالا اگه خواستید بگید اقای نیرومند من یه جایی رو معرفی کنم کلاس نقاشی بره.
واقعا حیفه من که انقد نقاشیم خوبه اصلا تا حالا کلاس نرفتم و الان غبطه میخورم ........
تو دوران کودکی شروع میکردم میرفتم یه چیز دیگه بودم الان..........
این مطلب آخرین بار توسط Kovsar در دوشنبه 26 تیر 1391 - 10:31 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید