راهاندازی انجمن هنری ساوهسرا (هنرسرا) ، گامی مثبت در جهت بالا بردن کیفیت مطالب و تاپیکهای هنری در ساوهسرا میباشد.
امیدواریم که مدیر این انجمن خانم bestveil، بتوانند در مدیریت این انجمن همچون تاپیکهای خود که به خوبی مدیریت کردند تواناییهای خود را به نمایش بگذارند.
به عنوان کوچکترین عضو ساوهسرا به ایشون تبریک میگم. و منتظر آموزشها، عکسها و بهترین مقالات هنری ایشان هستیم.
هنر و آثار هنری در ساوه قدمتی چند هزار ساله دارد که میتوان در این انجمن به بررسی آنها پرداخت.
وجود هنرمندان ساوجی نیز یکی دیگر از این ابعاد برای بررسی میباشد. هنرمندانی چون استاد حبیبالله ساوجی: از نقاشان زمان شاه عباس، سید احمدخان ساوهای: خواننده دوران قاجار و صدها تن شاعر و ادیب و نمایشنامه نویس و ... . دیگر
و اینکه به عنوان یک پیشنهاد هنرمندان زنده را فراموش نکنید ... . .
امیدوارم مقالات و تاپیکهای این انجمن نیز در آینده پای ثابت نشریهی سانا باشد.
سلام بست ویل خانوم (شوخی).بابا یه اسم ایرونی بگذارید .البته ببخشید من مهدی ملکی بیگدلی هستم بازیگر تئاتر هستم خوشحال میشم که در ایجاد انجمن نمایش کمکی بکنم راستی اینجا زنونه نباشه یا الله چون همه اسمها خانومانه هستش به شک افتادم.یاالله یا الله.
بهبه سِلـــــــــــــــــــــــــــــــــام هنرمنده محبوب بچکایگه سوه! خوش تِشریف بیاردین تو سوه سرا داد جــــــــــــــــــــــــــــــُن
از شوخی گذشته..برای بچههای ساوه سرا واقعاً افتخاره بزرگی که در خدمت شما باشیم جناب آقای مهدی ملکی بیگدلی....امیدوارم از تجربیات خودتون ما رو بهره مند بکنین و در کنار هم محیطی شاد و سالم رو برقرار داشته باشیم.
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
mmb نوشته است:
سلام بست ویل خانوم (شوخی).بابا یه اسم ایرونی بگذارید .البته ببخشید من مهدی ملکی بیگدلی هستم بازیگر تئاتر هستم خوشحال میشم که در ایجاد انجمن نمایش کمکی بکنم
سلام آقای مهدی ملکی آخه این یه نامه اختصاصیه و من انتخابش کردم و آی دی یاهو ، نام وبلاگ و .... تو هرجایی که عضو میشم با همین نامه به همین دلیل ..............
خوشحال شدیم قدم رنجه فرمودید میتونید تو بخش نمایش کمک شایانی به ما کنید...............
راستی من خودمم بازی کردماااااااا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید