در این افتتاحیه که با اجرای آقای داوود رشیدی مجری خوش سابقه رادیو برگزار گردید. بعد از تلاوت آیات قرآن توسط قاری نوجوان ساوجی سید عرفان بشیری، سرود جمهوری اسلامی ایران پخش و سپس حضار دعای فرج را همصدا خواندند.
اولین سخنران جلسه سرکار خانم دکتر میر گلو بیات بودند که در رابطه با فواید انار به سخنرانی پرداختند.
دومین سخنران جلسه نیز جناب آقای نیک بخت معاونت محترم وزارت کشاورزی بودند که تریبون را در اختیار گرفته و در رابطه با صادرات و واردات و حمایت از تولید داخل در سال حمایت از تولید ملی صحبت کردند .
سومین نفر جناب آقای بیات رییس اداره ثبت علائم تجاری بودند که در رابطه با ثبت نشان جغرافیایی برای محصولات ایرانی همچون انار ساوه و پسته رفسنجان و دامغان توضیحاتی را ارائه نمودند.
ایشان با اشاره به اینکه اگر مسئولین امر در ایجاد یک برند تجاری برای انار ساوه همت کنند می توان از فروش این محصول در تمام دنیا با نام سایر تولید کنندگان جلوگیری کرد، زیرا ساوه به عنوان پایتخت انار دنیا شهرت جهانی دارد.
برنامه بعدی اجرای نمایش انار بود که خیلی زیبا اجرا شد. بگذارید در چند خط موضوع نمایش رو برای شما دوستان توضیح دهیم.
موضوع از این قرار بود که انار به عنوان یک میوه بهشتی به زمین آورده شد و طی سالیان متمادی توسط فرشتگان مراقبت شد و رشد کرد، باغداران به مراقبت از آن پرداختند و آفت انار را نابود کردند.
تا درخت انار میوه میدهد و باغدار آن را برداشت و شکر گذاری می کند.
این نمایش که با موسیقی شاد محلی همراه بود به قدری مورد توجه حضار قرار گرفت که تیم اجرا چند دقیقه مورد تشویق قرار گرفت به گونه ای که کف زدن ها متوقف نمیشد.
سورپرایز بعدی پذیرایی از تمام مدعوین توسط انار دون کرده بود.
چهارمین سخنران نیز آقای انوری دبیر کمیسون نام و نشان تجاری بودند که ایشان نیز در این رابطه به ایراد سخنرانی پرداختند.
آخرین برنامه که داخل سالن اجرا شد تقدیر از باغداران نمونه ساوجی آقایان حاج حسین قربانی، تولید کننده ارگانیک و آقای ابولفضل نوپا تولید کننده 120 تن انار در هکتار بود.
در نهایت گروه سورنا نوازی طبق های انار را با اجرای زنده موسیقی محلی به سمت نمایشگاه انار در پارک مجاور سالن(پارک طالقانی) برده و در آنجا به اجرای رقص محلی پرداختند.
این مطلب آخرین بار توسط atena در شنبه 20 آبان 1391 - 15:32 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: جمعه 19 آبان 1391 - 22:35 عنوان: پاسخ به «نهمین جشنواره ملی انار ساوه»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
با تشکر از atena, عزیز و با اجازه ایشان
بالاخره بعد از روزها انتظار...نهمین جشنواره انار ساوه آغاز شد.
متاسفانه من نتونستم به مراسم افتتاحیه که در سالن سلمان ساوجی برگزار شد برسم، بنابراین از دوستانی که از این مراسم فیلم یا عکس دارند خواهش می کنم که در این تاپیک قرار بدهند.
و اما نمایشگاه انار......
به هر روی، برگزاری یک نمایشگاه آن هم با موضوع انار که نماد شهر ساوه هست، در شهرستان ساوه خوش یمن و مبارک است و امیدواریم هر بار برگزاری نمایشگاه تجربه ای خوب برای دست اندرکاران نمایشگاه و دیگر مراسم باشد تا شاهد بهبود برگزاری و بالارفتن کارایی این قِسم نمایشگاهها در شهر ساوه باشیم.
در این نمایشگاه تعاونی باغداران ساوه ، مدیریت پسماند شهرداری ساوه، بانک کشاورزی و تعاونی زندانیان و حاج حسین قربانی و چندین باغدار دیگر و آبمیوه اکسیژن و شرکت سن ایچ و... شرکت کرده بودند.
در این نمایشگاه حاج حسین قربانی تولید کننده نهال انار و همچنین تولید کننده ی نمونه ی انار ارگانیک ( اناری که فاقد مواد شیمیایی و غیر طبیعی است ) غرفه دارند که اداره غرفه ی ایشان به عهده ی پسرشون آقای عباس قربانی است که از اعضای ساوه سرا هستند.
متاسفانه اینگونه بنظر می رسید که مسوولین نمایشگاه اصرار خاصی بر پر کردن غرفه ها بوسیله ی اصناف متفرقه ! داشته اند.
حضور تعدادی لباس فروش و سی دی فروش و عسل و ترشی فروش غیر ساوه ای و پخش دستمال کاغذی و .......در این نمایشگاه، زشت و زننده بود.
و از نکات منفی دیگر این نمایشگاه، عدم در نظر گرفتن مکانی برای استراحت و خواب شب افراد غیر ساوه ای بود. متاسفانه تعدادی از غرفه داران غیر ساوه ای داخل ماشینهاشون در کنار پارک شبها میخوابند! که این مساله دور از شان ساوه و مسوولین آن هست.
و یک پیشنهاد و سوال؟
چرا از تولید کننده ها و باغداران انار دیگر شهرها برای حضور در ساوه دعوت بعمل نیامده بود؟ هرچند حضور آنها رقیبی برای باغداران ساوجی بود اما بهر حال حضور آنها بهتر از تی شرت فروشها و نان برنجی فروشهای سنندجی بود.
لطفا در صورت دعوت از افراد غیر ساوجی برای خواب و استراحت و نهار آنها فکری شود!
و یک سوال مهم؟
چرا تعدادی از غرفه های افراد ساوجی توسط هموطنان کرد اداره می شد؟!!!!!!!
تاریخ: جمعه 19 آبان 1391 - 23:48 عنوان: پاسخ به «نهمین جشنواره ملی انار ساوه»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
soveh, جان ممنون
والا بچه ها یه چی بگم من که خودم از نزدیک شاهد تلاش مسئولین ستاد برگزاری بودم بگم که هر چه در توان داشتند گذاشتند که حمایت همه جانبه مسئولین شهری رو داشته باشند که ....
از اون طرف هم خیلی غرفه ها در لحظات پایانی حضورشون منتفی می شد و حتی یادمه شب پنجشنبه ساعت 7 تماس گرفتند غرفه کنسل کردند و این دیگه نیازمند یک برنامه ریزی چند ماهه بود که بازم دقت مسئولین رو می طلبید که نشد و واقعا باید گفت کاری که تو چهل روز حدودا جمع بشه به نظرتون چقدر باید خاص باشه.
یه نکته جالب که خیلی بامزه بود طرحی بود که یکی از این شرکتها روی بنرش داشت و اون عکس صد دانه یاقوت آقای Hamid, هست من یه عکس گرفتم ببینید چقدر طرح ها و عکس های ساوه سرا جا افتاده و اگه ما هم بودیم که چقدر خووووب میشد.
تاریخ: شنبه 20 آبان 1391 - 13:21 عنوان: Re: پاسخ به «نهمین جشنواره ملی انار ساوه»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
atena نوشته است:
soveh, جان ممنون
...
یه نکته جالب که خیلی بامزه بود طرحی بود که یکی از این شرکتها روی بنرش داشت و اون عکس صد دانه یاقوت آقای Hamid, هست من یه عکس گرفتم ببینید چقدر طرح ها و عکس های ساوه سرا جا افتاده و اگه ما هم بودیم که چقدر خووووب میشد.
آره، داداشم هم گفت که یک شرکت آمده این عکس رو به عنوان آرمش در نظر گرفته!
حقیقتش دلم سوخت!
من این عکس رو خیلی دوست دارم و دلم میخواست برای خودم باقی بمونه.
به هر حال، چه کار کنیم که گفتیم استفاده از هر چیزی که در مجموعه آفتابگردان قرار میگیره به هر نحوی بلامانع هست.
تاریخ: شنبه 20 آبان 1391 - 15:28 عنوان: پاسخ به «نهمین جشنواره ملی انار ساوه»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
خب آقای نیرومند ببینید کارتون لوگو شد بدون اینکه به خودتون بگن میخاین امشب بریم حالشونو بگیریم
راستی جشنی که هرشب در کنار محوطه نمایشگاه برگزار میشه هم خیلی طرفدار داره البته فکر کنم دیشب یه چند تا کشته هم دادا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید