با تشکر؛ فقط کمی نثر ثقیلی داره صحبت هاتون ... کمی عامیانه تر استاد تا ما بچه مدرسه ای ها هم متوجه بشیم
بله... یهودیان اسرائیل اعتقاد دارند که آرامگاه این پیامبر در خاک فلسطین اشغالی هست!!
ولی خب به طور حتم آرامگاه اشموئیل نبی در ساوه هستش
خیلی ممنونم
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1392 پست: 228 محل سکونت: تهران - u.s.a - texas san antonio
امتياز: 6130
soveh نوشته است:
نقل قول:
مابین روستای پیغمبر و روستای حبران در سینه کوه غاری وجود دارد که آنجا هم بنا به گفته قدیمیترها محلی است که حضرت علی (ع ) از اینجا گذر نموده است و بعضا برای زیارت به آن مکان هم میروند . !!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه این سخنها به گفته است بدون بن و پایه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه حضرت علی از این مکان عبور کرده واقعا بی پایه هستش و دروغه و ساخته و پرداخته خیال مردم عوام اون منطقه هست.
بخاطر ورودی باریک اون غار...قدیمیهای اون منطقه به اون غار میگفتن غار حلال زاده ...حرام زاده!!!
که این هم در حد یک سرگرمی بوده و برای اذیت کردن همدیگه....یعنی اگر کسی میتونست از اون ورودی داخل بره و برگرده حلا زاده بوده وگرنه....البته فکر کنم الان ورودی اون غار بزرگ شده
دوست عزیز از اول ورودی غار جدای از اون سنگ حلال زاده و حرامزاده بوده است ، سنگ حلال زاده حرامزاده سمت شرق ورودی غار بود ، متاسفانه الآن اون سنگ توسط حفاران غیر مجاز شکسته شده است .
عضو شده در: 31 اردیبهشت 1392 پست: 228 محل سکونت: تهران - u.s.a - texas san antonio
دوست عزیز : از اول اون سنگ حلال زاده حرامزاده جدای از ورودی غار بوده و در سمت شرق ورودی غار بوده متاسفانه الآن سنگ حلال زاده حرام زاده توسط حفاران غیر مجاز شکسته و از بین رفته است ، و به لحاظ نا آگاهی توجهی به آثار باستانی بودن آن نکرده اند .
با تشکر؛ فقط کمی نثر ثقیلی داره صحبت هاتون ... کمی عامیانه تر استاد تا ما بچه مدرسه ای ها هم متوجه بشیم
بله... یهودیان اسرائیل اعتقاد دارند که آرامگاه این پیامبر در خاک فلسطین اشغالی هست!!
ولی خب به طور حتم آرامگاه اشموئیل نبی در ساوه هستش
خیلی ممنونم
درود بر شما گرامی شوربختانه در نوشتار کمی گره (مشکل )دارم
ولی یهودیان هم می گویند به طور حتم در خاک فلسطین اشغالی می باشد !!!
من برای بهتر رساندن سخنم یه مثالی میزنم
از کجا بدانیم این سخن مانند پاسارگاد آرامگاه کوروش که افرادی دیدگاه بر این داشتند که این مکان ارامگاه (مادرسليمان)!!!!!!!
نقش رجب محلی است در ۳ کیلومتری شمال تخت جمشید مرودشت مشهورترین این کندهکاریها کتیبه شاپور یکم در نقش رجب و کتیبه کرتیر در نقش رجب هستند ولی نام این با خود اثارهم خوانی ندارد !!!!!!نمی دانم منظورم رو رساندم یا نه؟
sogand, عزیز می دونم منظورتون اینه احتمالا حرف یهودی ها صحت داره ولی خب بنده طبق نظر شخصی خودم بر دو مورد ایمان دارم
1- یهودی های صهیونیزم پیامبر کش حرفشون واسه من یکی از اعتبار ساقطه
2- طبق سخنرانی حضرت آقا که در سال 79 یا 80 بود در ساوه ایراد شد این مقبره همون آرامگاه پیامبر خداست و در راستگویی و اعتبار سخنان ایشون هم ذره ای تردید ندارم.
موفق باشید
sogand, عزیز می دونم منظورتون اینه احتمالا حرف یهودی ها صحت داره ولی خب بنده طبق نظر شخصی خودم بر دو مورد ایمان دارم
1- یهودی های صهیونیزم پیامبر کش حرفشون واسه من یکی از اعتبار ساقطه
2- طبق سخنرانی حضرت آقا که در سال 79 یا 80 بود در ساوه ایراد شد این مقبره همون آرامگاه پیامبر خداست و در راستگویی و اعتبار سخنان ایشون هم ذره ای تردید ندارم.
موفق باشید
درود برشما
گرامی سخنان شما درست هست ولی انسان گاهی برای درک درست باید بیرون از خشک مغزی (تعصب)حکم کرد ایزد هر چه خوب در هستی هست را برای ما نفرستاده دلیل نمی شود یهودی ها از نگر ما کارهای دور از انسانی انجام می دهند این پیامبر در سرزمین انها نباشد من هم دلیل باشندگی در این جستار به دلیل بالا بردن اگاهی خود هستم سپاس از مهرتان
دوستان بی مناسبت ندیدم که در روز مبعث شعری که در کتاب دستنویس جدم که در سال ا286 ه. ق . کتابت شده در اینجا به عنوان عیدی تقدیم دوستان ساوه سرائی کنم . فقط ممکن است در بعضی از جاها درست نتوانسته باشم حق مطلب را ادا نموده و احتمالا با اشکال نوشته شود به بزرگواری خود ببخشید .
آنخاجه که شد فلک غلامش
آرایش عرش گشت نامش
آن محرم سر ذوالجلالی
خورشید سپهر لایزالی
مهری که نبود سایه او را
عرش است کمینه پایه او را
بر فرق نهم فلک قدم زد
بر زروء (. . . ) لا مکان علم زد
و الشمس حکایتی زرویش
واللیل روایتی ز مویش ( ز سویش )
مقصود زمین و آسمان اوست
پیغمبر آخر الزمان اوست
دین گشته ز دولتش مخلد
ختم همه انبیا محمد
صلی الله علیه و آله الاتقیاء
لا سیما کاشف مضمون لو کشف الغطا
صاحب لوای انا مدینة العلم و علی بابها
و المنصوص بنص انما
و المحصوص بحدیث انت منی بمنزله هارون من موسی
اعنی علی المرتضی و اولاده الخیار و عترته الابرار الذین اذهب الله الرجس عنهم و طهرهم تطهیرا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید