Hamid(پنجشنبه 26 دی 1392 - 13:15), mohammad8668(پنجشنبه 26 دی 1392 - 14:01), atena(پنجشنبه 26 دی 1392 - 15:37), soveh(جمعه 27 دی 1392 - 03:15), s-sangar از این تاپیک تشکر میکنم
تاریخ: جمعه 27 دی 1392 - 03:14 عنوان: Re: پاسخ به «معذرت خواهی از تمام دوستان(soveh و...)+ 28 میلیون نفر کرد.»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
s-sangar نوشته است:
soveh, بسمه تعالی
با سلام
دلیل منطقی بود و با آرامش توضیح داد با جنگ و دعوا و خشونت
نمیدونم والا تو نت سرچ کردم زد 28 میلیون نفر کرد داریم
راستی موافقید سری جدید عکس ها رو بزارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گرفتم هااااااااااااااااا
در ویکی پدیا که خیلی هم معتبر نیست اسم تمام قبایل کرد آمده...البته ناگفته نماند که از بسیاری از ایل های کرد که به سراسر ایران رفته اند فقط اسم آنها مانده...اما به هرحال جمعیت کلی آنها بیش از 10 میلیون نیست...در ضمن در ویکی پدیا ریشه ی بسیاری از قبایل لر که زبان و فرهنگ اونها لری هست هم کرد ذکر شده!
عکس با چه موضوعی؟
تاریخ: یکشنبه 29 دی 1392 - 21:41 عنوان: پاسخ به «معذرت خواهی از تمام دوستان(soveh و...)+ 28 میلیون نفر کرد.»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 29 آذر 1392 پست: 77 محل سکونت: ..::!!!!!!!!!!::..
امتياز: 2740
soveh, بسمه تعالی
با سلام سوه جان خیلی شیطون هستی!! شما که هنوز اصل جمله من رو نگرفتی و معنیش رو نمیدونی !! چجوری میای معنی چموش رو به من توضیح بدی !! اول معنی جمله منو بفهم و بعد معنی چموش رو که به کار بردم را در میابی
خداحافظت ان شاالله
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید