قبل از هر حرفي باید عذرخواهی کنم از تمامي اعضا و آقای نیرومند درگیری هاي که وجود داشت نداشت که فعالیت داشته باشم....... و ازين بابت ناراحتم ولي دلم براتون خیلی تنگ شده انشالله بيامو اين چند وقت رو جبران کنم...... کلی هم فکر هاي خو ب و ایده هاي نو تو سرمه........ راجب کارهامم باید تشکر کنم از دانشگاه مون دانشگاه ناصرخسرو ...... اساتید خو بم استاد امیدی و کشاورز و ریس دانشگاه دکتر ملکوتي خیلی بهم بها دادن خیلی برام ارزش قائل بودن خیلی چیزا تو اين دانشگاه ياد گرفتم.... .راستی دانشگاه رشته هاي ارشد حسابداری و گرافیک و مدیریت بازرگانی آورده با همکاری با اساتید دانشگاه شهید بهشتی......
میگم این سنگ بزرگه که تو میدون فلسطین روبروی فرمانداری ساوه هست دیدین دیگه؟؟؟؟ طرحی که روش زدن دو تا دایره درهم هست.... نمیشه این طرحها رو بزنن روش!!!!
ممنون اتناي عزیزم
والاه نمیدونم .....البته من متوجه نشدم کامل کدوم رو میگی......
رضوانه جان نظر لطفته عزیزم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید