عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
آیدی ساوهسرا
روند کلی آغاز کنفرانس از طریق مسنجر (Messenger) یاهو به این صورت است که همه دوستان، آیدی ساوهسرا در سایت یاهو را در مسنجر خود به لیست دوستانشان اضافه خواهند کرد. در لحظه گردهمایی، همه، آنلاین خواهند شد و من (به عنوان مالک آیدی ساوهسرا) که آیدی همه را در لیستم خواهم داشت، یک دعوتنامه برای حضور در یک کنفرانس برای شما ارسال خواهم کرد.
شما با کلیک روی یک دکمه وارد کنفرانس میشوید و با همه افرادی که آیدی من (ساوهسرا) را اضافه کردهاند، ملاقات و گفتگو خواهید کرد و یا شاهد گفتگوها خواهید بود. (اگر خجالتی هستید، نیازی نیست وارد مباحث شوید، فقط آنها را دنبال کنید )
با توجه به اینکه همیشه اسم چت به بدی در رفته، احتمال میدهم که تعدادی از دوستان، کمی از کلمه «چت» ترس داشته باشند!
من اطمینان میدهم که اگر نکاتی که طی این یک هفته باقیمانده تا روز گردهمایی میگویم را رعایت کنید، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
کسانی که در چت کردن حرفهای هستند، باید ایمیل زیر را به لیست دوستانشان اضافه کنند:
کد:
savehsara@ymail.com
نکته مهم اول: خواهش میکنم به آی.دی بالا دقت کنید که اشتباهاً آیدی savehsara @ yahoo.com را اضافه نکنید!!
موقع اضافه کردن آی.دی، کل آدرس را باید تایپ کنید، یعنی دقیقاً همان چیزی که در کادر بالا است.
مراحل کار:
در یاهو مسنجر خود، روی دکمه Add a contact کلیک میکنید و فقط در کادری که همان ابتدا باز میشود، آدرس بالا را درج میکنید. در مراحل بعدی، فقط دکمه Next را میزنید و در نهایت، دکمه finish را. به تصور زیر دقت کنید:
افرادی که هنوز با نحوهی چت کردن آشنا نیستند، آموزشهایی که در پستهای بعدی ارسال میکنم را گام به گام انجام دهند...
این مطلب آخرین بار توسط Hamid در سهشنبه 22 اردیبهشت 1388 - 21:46 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
آموزشهای لازم
کسانی که در استفاده از Yahoo Messenger فعلاً مبتدی هستند، پیشنهاد میکنم حتماً آموزشهای زیر را با حوصله دنبال کنند.
کمی صبور باشید تا آموزشها لود شوند. توجه کنید که این آموزشها برای هر کاربری که بخواهد با اینترنت سر و کار داشته باشد، جزء اولین و لازمترین نکات به حساب میآید، پس یک بار برای همیشه آنها را یاد بگیرید
توجه: نرمافزار "یاهو مسنجر" را میتوانید در اکثر سیدیهای مجموعه نرمافزاری پیدا کنید. (نسخه آن مهم نیست) میتوانید به فروشگاهها مراجعه کنید و یک CD که شامل این نرمافزار باشد با قیمت پایین بخرید و آن را روی سیستمتان نصب کنید.
و یا اگر اینترنت پرسرعت دارید، میتوانید Yahoo Messenger 9.0.0.2152 که آخرین نسخه تا این لحظه است را از طریق لینک زیر دانلود نمایید:
http://aftab.cc/linkestan/showlink.php?linkid=877
(حجم آن کمی بالاست: 14 مگابایت. اگر از اینترنت معمولی استفاده میکنید، ممکن است بیش از 45 دقیقه طول بکشد)
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید