تاریخ: سهشنبه 28 مهر 1388 - 22:43 عنوان: آرزوهای من در مورد ساوه و ساوهسرا
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
قبول دارید که آرزو بر جوانان عیب نیست؟ (نکنه قبول ندارید که من جوانم )
هر از چند گاهی وقتی کار دنیا و کارهای آفتابگردان اجازه میدهند، به ساوهسرا فکر میکنم.
چقدر آرزو از ذهنم عبور میکند که به دلایل مختلف از پس محقق کردن آن بر نمیآیم.
اما حداقل میتوان این آرزوها را جایی بیان کرد تا شاید بشود برایشان در آینده برنامهریزی کرد.
یکی از مواردی که آرزوی چند ساله من بوده است، پخش مستقیم مراسم مختلف از طریق ساوهسرا بوده است.
به طور مثال چرا نباید وقتی حجة الاسلام هاشمینژاد در مسجد انقلاب منبر میرود، ما در ساوهسرا به طور زنده صدای ایشان را نداشته باشیم؟
یا چرا اگر در سالن ارشاد یک مراسم برگزار است، ما آن را در ساوهسرا نداشته باشیم؟
و یا حداقل تمام مراسمها را به محض اتمام، به صورت ویدئویی یا صوتی در بخشی از سایت داشته باشیم.
در همین زمینه، گزارش مستقیم و زنده مراسم مختلف توسط توئیتر هم میتواند موضوع جالبی باشد.
یکی دیگر از آرزوهای من جوان، ایجاد یک خبرگزاری تصویری برای ساوهسرا است.
بخشی که امکان آپلود تصاویر گرفته شده توسط کاربران را فراهم میکند. در این صورت همه کاربران میتوانند خبرنگار ساوهسرا باشند.
آرزوی دیگر، انتشار مطالب مرتبط با ساوه است که نیاز به یک نفر دارد که مقالاتی که اینجا انبار شده است را تایپ کند و در ساوهسرا قرار دهد.
آرزوها بسیار است، به مرور اینجا درج میکنم
شما هم اگر آرزویی در مورد ساوه و ساوهسرا دارید، از شنیدنش خوشحال میشویم.
تاریخ: یکشنبه 6 دی 1388 - 11:05 عنوان: آرزوهایی که خیلی کم کاربردی و بدردبخور است
داره کولاک میکنه!
عضو شده در: 5 دی 1388 پست: 145 محل سکونت: همین بغله کایگم
امتياز: 4470
حمید خان آرزوهات خوبه ولی به نظرت نباید یک کم کاربردی تر و مناسب تر باشه؟ مثلا صحبتهای هاشمی نژاد را هرکی بخواد میره گوش می کنه حالا این همه زحمت و غیره برای این کار چه لزومی داره؟
شما به دورو برت نگاه کن روت می شه جایی یا تو شهر دیگه ای بگی ما سینما ، شهربازی، پارک درست و حسابی،موزه درست و خیلی چیزهای دیگه نداریم. وضعیت شکل و روی شهر رو ببین که مسوولین عین خیالشون نیست
عزیزم شما بهتره آرزو کنی این وسیله ارتباطی که زحمت کشیدی و راه انداختی یه روزی دردی دوا کنه. سعی کن یه جنب و جوشی ایجاد کنی که اعضا هم خودشون احساس مسوولیت کنن و از راههای قانونی و همین سایت یا درج در روزنامه ها نیازهاشون را مطالبه کنن. من بارها در روزنامه ها پیام و مطلب دادم ولی در ادامه هیچ حمایتی از بقیه همشهریام ندیدم با اینکه من ساوه زندگی نمی کنم ولی احساس مسوولیت می کنم
پس بیاییم نگاهی بهتر و عاقلانه تر به آرزوهامون و دنیای پیرامونمان داشته باشیم
به هیچ وجه قصد جسارت ندارم امیدوارم پذیرای انتقاد باشی
تاریخ: سهشنبه 8 دی 1388 - 23:59 عنوان: پاسخ به «آرزوهای من در مورد ساوه و ساوهسرا»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
javat, خان،
ممنون.
بله، بنده هم نظر شخصيم رو در اين مطلب:
http://savehsara.aftab.cc/modules.php?name=News&file=article&sid=458
گفتم.
سينما رو موافقم که بايد وجود داشته باشه...
دليل وجود نداشتنش رو هم نميدونم
شهربازي رو که موافق نيستم، چون درياچه مصنوعي انصافاً بينظيره... شهر بازيش هم که امسال راه افتاد.
بيمارستان رو اطلاع ندارم.
در مورد ساوهسرا، ما بستر رو فراهم کرديم و پشتيباني هم ميکنيم، بقيه کارها با همشهريها
عضو شده در: 5 دی 1388 پست: 145 محل سکونت: همین بغله کایگم
امتياز: 4470
با سلام خدمت حمید عزیز و همه دوستان
خوشحالم که با وجود اختلاف سلیقه نقاط مشترک زیادی داریم و از اینکه ناراحت نمی شوی که اعضا مطالبات خود و شهرشون را بیان کنند و در این رابطه بستر لازم را فراهم نموده ای متشکرم.
و مطمئنم که نیازهای ساوه بسیار فراتر از موارد مطروحه می باشد واین موارد تنها برای مثال عنوان شد.
لذا در این مورد یک سوال از عزیزان همشهری و شما دارم که چطور می شود نواقص مشهود را عنوان و مطرح کرد و پله پله همه آنها را بر طرف کرد. به عبارت ساده تر بهترین راه چیست؟
امیدوارم همه عزیزان مشارکت نمایند.
با سپاس
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید