تاریخ: پنجشنبه 22 مهر 1389 - 11:17 عنوان: هدیه ساوجیها به برنامه ورزشی 90
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
سلام؛
این خالهزاده ما عاشق فوتبال و برنامه ورزشی نود ( 90 ) هست.
انگار شهرهای مختلف با محصولات خودشون عدد 90 رو نوشتهاند و برای برنامه ارسال کردهاند و اونها هم در هر برنامه عکسها رو نمایش دادهاند.
این روزها هم که انار چینی ساوهست. بنابراین، حامد تصمیم گرفته برای به رخ کشیدن محصول ناب ساوه یعنی انار، چنین ابتکاری به خرج بده.
عکسها رو آورده بود که به ایمیل برنامه 90 (یعنی 90TV.ir@gmail.com ) ارسال کنم. من هم بد ندیدم یک نسخه از اونها رو اینجا بذارم:
به گالری عکس ساوهسرا اضافه کردم، روی عکسها کلیک کنید تا در ابعاد بزرگتر ببینید:
تاریخ: چهارشنبه 28 مهر 1389 - 11:28 عنوان: پاسخ به «هدیه ساوجیها به برنامه ورزشی 90»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 8 خرداد 1389 پست: 72
امتياز: 1935
دمتون گرم
پرچم ساوه بالاست
ما هم میخوایم تو باغمون با رفقا با تیپ سنتی یعنی گیوه و شلوار کردی(جافی) کلیپ بسازیم بفرستیم pmc
بگیم اینجا ساوست و ای لاو یو پی ام سی
تاریخ: چهارشنبه 28 مهر 1389 - 15:55 عنوان: پاسخ به «هدیه ساوجیها به برنامه ورزشی 90»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
این دفعه نشستم کل 90 نگاه کردم ولی نشون ندادند. آخه از شانس این هفته عکسها و فیلم های بازی دربی را نشون میداد. ولی با توجه به عکسهای این تیپی که نشون داد احساس می کنم خلاقیت بیشتری در گرفتن عکسها نیازه تا اونها هم نشونش بدهند.
hajali جان حالا که به کلیپ سازی علاقه مندی باید بگم tv persia one هم به یه شکل دیگه کلیپ گفته بسازید و بفرستید و من فکر کنم ورودی ساوه از سمت اتوبان تهران ساوه و تابلوی شهر یاقوت سرخ جای خوبی برای این کاره. موفق باشی
تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 07:39 عنوان: پاسخ به «هدیه ساوجیها به برنامه ورزشی 90»
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
آقا شرمنده
قصد ندارم به عکستون توهین کنم ها
حمید جان ولی من عکس رو که بصورت Thumbnail دیدم فکر کردم قرمه سبزیه !!!!!! با دونه های لوبیا !!!!!!!!!!
گفتم بزار کیفیت عکس و نوع لنز و سنسور و ضعف نورپردازی و سوژه در عکس رو بررسی دیقیق تر بکنم و عکس رو کلیک کردم دیدم ای بابا اینا انارن !!!!
ولی اگه با این انارها مینوشتد سالی تالک دوست داریم . تو برنامه sali Talk شبکه منو و شما تو ماهواه عکستو پخش میکردن !!!!!!!!!!
دیشب تو شبکه بی بی (سی) داشتن یه مصاحبه با معین میکردن ، روی میز انار بود . مجری گفت به به انار . معید خواننده گفت: بله انار ساوست !!!
تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 14:58 عنوان: Re: پاسخ به «هدیه ساوجیها به برنامه ورزشی 90»
مديريت كل انجمنها
adame_haji نوشته است:
آقا شرمنده
قصد ندارم به عکستون توهین کنم ها
حمید جان ولی من عکس رو که بصورت Thumbnail دیدم فکر کردم قرمه سبزیه !!!!!! با دونه های لوبیا !!!!!!!!!!
گفتم بزار کیفیت عکس و نوع لنز و سنسور و ضعف نورپردازی و سوژه در عکس رو بررسی دیقیق تر بکنم و عکس رو کلیک کردم دیدم ای بابا اینا انارن !!!!
ولی اگه با این انارها مینوشتد سالی تالک دوست داریم . تو برنامه sali Talk شبکه منو و شما تو ماهواه عکستو پخش میکردن !!!!!!!!!!
دیشب تو شبکه بی بی (سی) داشتن یه مصاحبه با معین میکردن ، روی میز انار بود . مجری گفت به به انار . معید خواننده گفت: بله انار ساوست !!!
امسال فصل انار باید یه جارو با عکسهای مختلف اناری و کلیپ بمبارون کنیم....اینجوری نیمشه
تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 20:15 عنوان: پاسخ به «هدیه ساوجیها به برنامه ورزشی 90»
عضو فعال
عضو شده در: 30 آبان 1384 پست: 627 محل سکونت: بسیج یک
امتياز: 16869
یادش بخیر اولین جشنواره عکس انار بین المللی در ساوه برگزار شد (از مالزی و پاکستان و شهرهای ایران شرکت کننده داشت) حدود 5 -6 سال پیش
من و خانومم رتبه اول و دوم و کسب کردیم و کلی هم جایزه مایزه دادن و لوح تقدیر و این حرفا بشمون دادن داد جونیگم
خلاصه هیئت من بزرگ تر از هیئت شمایه
راستی خانومم هم سال 82 توی جشنواره عکس علی شرکت کرد و عکسش با موضوعیت دست و انار رتبه کشوری آورد و اونم کلی چیپس و پفک جایزه فرستادن
تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 20:41 عنوان: پاسخ به «هدیه ساوجیها به برنامه ورزشی 90»
مديريت كل انجمنها
نظرتون در مورد pmc چیه؟
یه سری با شلوار کردی و پیرهن پیچ اسکن با چفیه دور گردن پیچیده...تیریپ کثیف...کنار درخت انار وایستن و بگن اینجا ساوس...i love u..pmc
این هم یه تبلیغ برای ساوه
تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1391 - 20:46 عنوان: Re: پاسخ به «هدیه ساوجیها به برنامه ورزشی 90»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
soveh نوشته است:
نظرتون در مورد pmc چیه؟
یه سری با شلوار کردی و پیرهن پیچ اسکن با چفیه دور گردن پیچیده...تیریپ کثیف...کنار درخت انار وایستن و بگن اینجا ساوس...i love u..pmc
این هم یه تبلیغ برای ساوه
واااااااای چقدر من امروز خندیدم از دست این سوژه ساوهای هااااااااا
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید