تاریخ: شنبه 18 تیر 1390 - 14:31 عنوان: پاسخ به «تفکیک جنسیتی در دانشگاههای کشور!!!!!؟؟؟؟؟»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 19 اردیبهشت 1390 پست: 39 محل سکونت: همین حوالی
امتياز: 1045
من به همتون جزوه میدام بیید مساله جزوه ازدواج دوستی درس همه دیگه زیر سوال میره به قول دوستم خداحافظ دانشگاه سلام دوران دبیرستان کم مونده چوبو شلنگم بگیرن دانشجو هارو تنبیح کننن !!!!!!!!تنبیح درست نوشتم؟
تاریخ: شنبه 18 تیر 1390 - 21:51 عنوان: Re: پاسخ به «تفکیک جنسیتی در دانشگاههای کشور!!!!!؟؟؟؟؟»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
ehsan_puria نوشته است:
من به همتون جزوه میدام بیید مساله جزوه ازدواج دوستی درس همه دیگه زیر سوال میره به قول دوستم خداحافظ دانشگاه سلام دوران دبیرستان کم مونده چوبو شلنگم بگیرن دانشجو هارو تنبیح کننن !!!!!!!!تنبیح درست نوشتم؟
ظاهرا خبر ندارین
آقای احمدی نژاد دستور دادن که این کار انجام نشه
تاریخ: یکشنبه 19 تیر 1390 - 07:30 عنوان: پاسخ به «تفکیک جنسیتی در دانشگاههای کشور!!!!!؟؟؟؟؟»
مدیر انجمن
عضو شده در: 15 اسفند 1387 پست: 321 محل سکونت: ساوه
امتياز: 8705
به نظرم فاجعه پيش مياد
دخترها و پسرهاي ايراني تو همين سالهاي دانشگاه هم نمي تونستن خوب همو بشناسن و رفتار مناسب باهم رو ياد بگيرن واي به حال اينكه تو دانشگاه هم از هم دور ميشن
يه دوستي برام يه ايميل فرستاده بود در مورد همين جدايي خانمها و آقايون در ايران خيلي جالب و تامل بر انگيز بود
اينكه از مهد كودك ها جدايي شروع ميشه و بي شناخت كامل از خصوصيات همديگه ازدواج صورت ميگيره و زندگي اون شيريني كه بايد داشته باشه رو نداره و ....
يه نكته جالب اينكه توي تمام دنيا فقط سرويس هاي بهداشتي تفكيك جنسيتي داره ولي....
تاریخ: یکشنبه 19 تیر 1390 - 15:54 عنوان: Re: پاسخ به «تفکیک جنسیتی در دانشگاههای کشور!!!!!؟؟؟؟؟»
خوب داره پيش ميره
soveh نوشته است:
ehsan_puria نوشته است:
ظاهرا خبر ندارین
آقای احمدی نژاد دستور دادن که این کار انجام نشه
دمش گرم آقای احمدی نژاد یادم باشه از ایشون جداگانه تشکر به عمل بیآورم
تاریخ: یکشنبه 19 تیر 1390 - 19:04 عنوان: پاسخ به «تفکیک جنسیتی در دانشگاههای کشور!!!!!؟؟؟؟؟»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
یکم اخبار داخلی رو گوش کنین بهتره ها!
هر چی این رسانه ای ضد ایران ...می زنن شماها گوش میکنین دریغ از اینکه کمی تاریخ خیانت ها ی اونها رو نسبت به ما شنیده باشین. چقدر راحت رو مختون راه میرن اخه دلمون میسوزه واستون
شایعه رو خیلی دوست دارین
اونوقت بگین زبان و دموکراسی .
چاپلوسی و هزار حرف دیگه نمیگین پخش شایعات که از پایه و اساس توهم و خیال و ایجاد تنش بین جوونا هدفشونه و خوب دارن روتون پیاده میکنن اشکال از بعضی ادماس که دوست رو موضوعات بی پایه و اساس حرف رو حرف کنن
بابا تفکرات خودتون رو صیغل بدین.
اقای احسان خان پوریا "تنبیه "درست است.
اخر من از بعضی بزرگواران کچل میشم
تاریخ: یکشنبه 19 تیر 1390 - 23:10 عنوان: پاسخ به «تفکیک جنسیتی در دانشگاههای کشور!!!!!؟؟؟؟؟»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
atena, جان، قابل توجه شما صیقل درسته . بعد هم اینکه من نفهمیدم منظور شما چیه.
به هر حال با صحبت neda_y, موافقم و فکر می کنم هر چقدر سعی بشه که بین مردها و زنها فاصله ایجاد بشه نتیجه ی بدتری نصیبمون خواهد شد. من احساس می کنم گاهی یادمون میره که طرف مقابل تصمیمات عجیب و غریب یک انسان هست و اون انسان دارای عقل و شعور و تشخیصه.
اگه قرار بشه که صحبت بشه حرف زیاده و خب.....
ولی چیزی که برای من جالبه در این مسایل نظر و دیدگاه چند جامعه شناس و روانشناس پرسیده نمیشه
و یک تجربه ی قدیمی میگه انسان را از هر چیز که منع کنید نصبت به اون مساله حریص تر خواهد شد. و حرص زیاد ریشه بسیاری از اعمالی است که عقل در اون نقشی نداره.
تاریخ: جمعه 24 تیر 1390 - 11:03 عنوان: پاسخ به «تفکیک جنسیتی در دانشگاههای کشور!!!!!؟؟؟؟؟»
خوب داره پيش ميره
خبر کاملا واقعی هستش من از سایت های خبری اطلاعات گرفتم نه ماهوارهها و بخصوص bbc اگر هم خوب به برنامه ها تلوزیون ایران نگاه کنید میبینید که دورا دور اشاره دارن به این مطلب.
به نظرم این موضوع پیگیری میشه اما بتونن اجراش کنن(انشالله که نمیتوانند ) یا نه غیر از خدا احمدی نژاد و وزیرش دانند
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید