تاریخ: سهشنبه 26 شهریور 1392 - 12:41 عنوان: هداياي سنگي به اهالي سانا!
خبرنگار و همكار سايت
عضو شده در: 8 مهر 1390 پست: 311 محل سکونت: ساوه
امتياز: 8060
با سلام
هر روز که داره میگذره و سانا بزرگتر میشه صمیمیت بچههای تیم داره بیشتر میشه، هر کدوم از بچهها با تواناییهایی که دارن یه کمک برای پیشرفت روز افزون سانا هستن و حالا گرافیست جوان تیممان خانم رستمیان با خلاقیتی که دارن، اسامی کاربری بچههای خانواده سانا رو روی سنگ با شیوهای نوین طراحی کردن و به عنوان هدیهای به بچهها تقدیم کردن از همین جا ازشون تشکر و براشون آرزوی موفقیت میکنم.
هر کسی که دوست داره میتونه تصویر هدیهاش رو اینجا قرار بده تا بقیه دوستان هم بتونن اونو ببینن...
تاریخ: سهشنبه 26 شهریور 1392 - 13:04 عنوان: پاسخ به «هداياي سنگي به اهالي سانا!»
خبرنگار و همكار سايت
عضو شده در: 8 مهر 1390 پست: 311 محل سکونت: ساوه
امتياز: 8060
atena, جان هم بابت مشكلي كه براش پيش آمده و نميتونه چند روزي ساوه سرا بياد و خودش از خانم رستميان تشكر كنه عذرخواهي كرد و در اولين فرصت تصوير هديهاش رو قرار ميده
تاریخ: سهشنبه 26 شهریور 1392 - 20:44 عنوان: پاسخ به «هداياي سنگي به اهالي سانا!»
کاربر دائمی
عضو شده در: 14 آذر 1391 پست: 1178
امتياز: 30060
سلام خانم رستمیان عزیز...دریافت هدیه تون بی اندازه خوشحالم کرد,خصوصا اینکه کار دستان هنرمند شماست. ضمن ارزشمندی این یادگاری, چیزی که برام قابل ستایش هست وقت گرانبهایی بود که براش صرف کردید. من در پس این کار ظریف دقایقی از عمر شما دوست جوانم رو هدیه گرفتم. ازتون ممنونم و امیدوارم بتونم جبران کنم.
هدیه تون روی میزم و جلوی چشمانم قرار خواهد گرفت. سپاسگزارم و آرزو میکنم موفق تر از پیش به مدارج بالای این رشته زیبا برسید.
_________
خانم خرم نازنین و خانم میرزایی گل...از اطلاع رسانیتون ممنونم. هر کجا هستید سلامت و دلشاد باشید.
_________
این مطلب آخرین بار توسط blind در چهارشنبه 27 شهریور 1392 - 00:42 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
تاریخ: سهشنبه 26 شهریور 1392 - 23:23 عنوان: پاسخ به «هداياي سنگي به اهالي سانا!»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 6 اردیبهشت 1388 پست: 273 محل سکونت: ساوه
امتياز: 6890
خب سنگ mohammad8668 رو هم من از خانم خرم تحویل گرفتم تا بهشون برسونم تا رسیدن سنگ منم از جانب محمد از خانوم رستمیان تشکر میکنم( البته غروبی به صورت تلفنی بامحمد صحبت کردم گفتن که تشکر کنم) ان شاءالله با رسیدن سنگ به دست محمد خودش عکسشو براتون میذاره.
راستی برای رفع کسالت محمد عزیز هم دعا کنید
تاریخ: چهارشنبه 27 شهریور 1392 - 18:15 عنوان: پاسخ به «هداياي سنگي به اهالي سانا!»
مدیر انجمن
عضو شده در: 12 خرداد 1391 پست: 435
امتياز: 11375
سلام
حقیقتش یه هدیه ناقابلی بود به عنوان یادبود........
که من وقت چندانی نداشتم اگه داشتم کارا بهتر از داین میشد اون موقع حداقل میتونستم بپرسم از همه و رنگ مورد علاقه خودشونو کار کنم..............
خوش حالم که خوشتون اومده دوستان...................
تاریخ: دوشنبه 1 مهر 1392 - 12:07 عنوان: پاسخ به «هداياي سنگي به اهالي سانا!»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 30 مرداد 1391 پست: 364 محل سکونت: saveh
امتياز: 9240
(Kovsar ) عزیز ممنون از کار زیبای شما و هدیه ماندگار شما
بنده هم بابت اینکه وقت گذاشتید و این اثر زیبا و ارزشمند رو خلق کردید تشکر می کنم
موفق و پیروز باشید
تاریخ: سهشنبه 2 مهر 1392 - 00:20 عنوان: پاسخ به «هداياي سنگي به اهالي سانا!»
مدیر انجمن
عضو شده در: 12 خرداد 1391 پست: 435
امتياز: 11375
مناسفانه طراحی سه نفر از همکاران سانایی یکم دیر شد چون سنگ های که برای طراحی انتخاب میکنم همه جا پیدا نمیشناسد و باید بگردم به خاطر همین کمی دیر شد ندا جونم ماله شما و سوها و بابانی ......مونده بود که انشاالله تو یکی دو روز آ ینده میدم به آ تنا جون.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید