تاریخ: پنجشنبه 29 مهر 1389 - 13:41 عنوان: ** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
قابل توجه کاربران عزیز سایت ساوه سرا:
هر چند یکمی دیر شده ولی میخواهیم برای اولین بار یک مسابقه عکاسی برگزار کنیم با عنوان عنار ( عکاسی انار ) . باید بگم که موضوع این مسابقه کاملا آزاد انتخاب شده و شما عزیزان می توانید هر عکسی را که مربوط به انار میشه مثل انار چینی، باغ انار، اقتصاد و انار، انار و صنعت، فرآوری انار و از همه مهمتر خود انار و .... را در این تاپیک قرار بدهید.
شرایط مسابقه:
تعداد عکس هایی که هر شخص می تواند در مسابقه شرکت دهد 5 عدد می باشد و اگر بیشتر از 1 عکس قرار می دهید لطفا عکس اول را نمایش دهید و عکسهای بعدی را به صورت لینک بگذارید تا صفحه سنگین نشود. در ضمن واقعا شرمندم ولی اگه کسی بیش از 5 عکس قرار بده مجبورم عکسهای اضافیش را پاک کنم.
در این مسابقه 2 برنده خواهیم داشت:
1- برنده اول از نگاه کاربران
2- برنده دوم به انتخاب یکی از کارشناسان عکاسی که بسیار در این زمینه کاردرست هستند و در پایان مسابقه ایشون را معرفی خواهیم کرد
و اما جوایز
فروشگاه اینترنتی آفتابگردان برای هر کدام از 2 برنده عزیز این مسابقه مبلغ 15000 تومان بن خرید از این فروشگاه را به عنوان هدیه در نظر گرفته است.
و مسلما هدف اصلی از برگزاری این مسابقه این هست که یک گردهمایی صمیمانه داشته باشیم و در نهایت در آرشیو ساوه سرا عکسهای زیباتون را به عنوان یادگار داشته باشیم
در ضمن دوستان گرامی می توانند عکسهای گرفته شده بوسیله موبایلشون را هم ارسال کنند
کاربرای عزیزم برای شرکت در این مسابقه تا پایان روز 15 آبان 1389 فرصت دارند.
پس دخترا پسرا عجله کنید
این مطلب آخرین بار توسط soveh در جمعه 12 آذر 1389 - 20:46 ، و در مجموع 3 بار ویرایش شده است.
در ضمن اگه دوستان برای نمایش عکسهاشون و یا قرار دادن لینک عکسهاشون مشکلی داشتند خبرم کنند و یا از طریق ایمیل به من اطلاع بدهند.
لطفا به این آدرس ارسال کنید : vahme.shab@yahoo.com
متشکرم
سوه دوست عزيز ممنون از زحمت شما براي برگزاري اين مسابقه ، اميدوارم همه عزيزان بتونند شركت كنند و شاهد عكس هاي زيبا اناز بخصوص از شهر و اطراف ساوه باشيم.
تاریخ: پنجشنبه 29 مهر 1389 - 16:15 عنوان: پاسخ به «** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **»
مدیريت كل سایت
عضو شده در: 19 شهریور 1384 پست: 1201 محل سکونت: ساوه
امتياز: 28580
من اول میشم
اگر تونستم که میرم یه عکس با آیفون میگیرم که هم دوربینش رو تست کنم و هم تازه باشه. اگر نشد، از عکسهایی که سالهای قبل گرفتم میفرستم...
تاریخ: پنجشنبه 29 مهر 1389 - 18:00 عنوان: Re: پاسخ به «** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
Hamid نوشته است:
من اول میشم
اگر تونستم که میرم یه عکس با آیفون میگیرم که هم دوربینش رو تست کنم و هم تازه باشه. اگر نشد، از عکسهایی که سالهای قبل گرفتم میفرستم...
تاریخ: شنبه 1 آبان 1389 - 17:55 عنوان: پاسخ به «** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 1 اسفند 1384 پست: 204 محل سکونت: .:: ساوه -خيابان اميركبير::.
امتياز: 5420
mIn, جانبه نکته مهمی اشاره کردی
ولی این رو در نظر بگیر حمید آقا هم عکاس حرفه ای تشریف دارن هم دوربین خوبی دارن البته اگه با گوشیه در پیتش عکس نگیره و سابقه عکاسیشو زیر سوال نبره
تاریخ: یکشنبه 2 آبان 1389 - 17:10 عنوان: Re: پاسخ به «** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 29 مهر 1389 پست: 355 محل سکونت: ساوه سیتی
امتياز: 9540
sooraty نوشته است:
mIn, جانبه نکته مهمی اشاره کردی
ولی این رو در نظر بگیر حمید آقا هم عکاس حرفه ای تشریف دارن هم دوربین خوبی دارن البته اگه با گوشیه در پیتش عکس نگیره و سابقه عکاسیشو زیر سوال نبره
برای قائل نشدن تبعیض حمید هم مثل من با گوشی اریکسون w200 عکس بگیره عجب عکسی میشه
ولی کاش امتیاز بندی هم معلوم بود
مثلا اینکه سوژه ناب امتیازش بهتر خواهد بود یا کیفیت عکس یا کیفیت سوژه
تاریخ: یکشنبه 2 آبان 1389 - 21:16 عنوان: Re: پاسخ به «** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **»
مديريت كل انجمنها
mIn جون
مطمئنا هرکسی که میخواد عکس برای یک مسابقه بفرسته همه عوامل را در نظر می گیره.
این مسابقه هم یک مسابقه حرفه ای نیست. می بینی که موضوع خاصی مدنظر نیست و وسیله عکاسی هم آزاده همه می تونند از دوربین عکاسی با شاتر دستی و فلش منیزیمی گرفته تا تلسکوپ هابل استفاده کنند
در واقع می خواهیم موضوع شاخص شهرمون را که خیلی راحت میشه روی اون کار کرد اینجا تمرین کنیم و از همین طریق رابطه صمیمانه تری بین کاربرهای ساوه سرا ایجاد کنیم.
تاریخ: دوشنبه 3 آبان 1389 - 20:27 عنوان: پاسخ به «** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **»
مدیريت كل سایت
سلام؛
متأسفانه soveh, عزیز دیر این مسابقه رو راه انداختن وگرنه من موقع انار چینیمون میتونستم شونصد تا عکس بگیرم
حالا میخوام بدونم اگر احیاناً نتونستم عکس جدید بگیرم، با کدوم یکی از این عکسها (هر چند میدونم خیلی ضایعه) شرکت کنم؟
روی عکسها کلیک کنید تا عکس بزرگتر رو ببینید...
این:
یا این؟
یا این؟
خودم آخری رو بیشتر دوست دارم، اما چون الان موج منفی داره، فکر میکنم بهتره اون نباشه نه؟
اسم عکس رو گذاشتم: زمستان انارستان.
ترکیب رنگش به نظر خودم جالبتر از دو تای اوله.
ناقلاها راستش رو بگید! کدوم رو شرکت بدم بهش رأی میدید؟ هان؟
تاریخ: دوشنبه 3 آبان 1389 - 20:44 عنوان: پاسخ به «** مسابقه جذاب عنار ( عکاسی انار) با جوایز فوق العاده **»
مديريت كل انجمنها
پس خدایا شکر که مسابقه را دیر راه انداختم
به این میگن یه مسابقه fair play
ولی خب از اونجا که از اول قرار کردیم هرکسی میتونه 5 عکس را در مسابقه شرکت بده و شما هم هر 3 تاشو میتونی شرکت بدی
ولی به نظر من آخریشو نذار چون احتمال برنده شدنت زیاد میشه
سلام؛
آقا من بالاخره عکسم رو آماده کردم
بفرماید:
برای مشاهده عکس در ابعاد واقعی، روی آن کلیک کنید...
نام عکس: صد دانه یاقوت
تاریخ گرفته شدن عکس: 5 آبان 1389 (ساعت 4 بعد از ظهر)
عکاس: حمید رضا نیرومند
نکات مربوط به عکس:
- تعداد گیلههای انار: 100 تا
- یک آفتابگردان مخفی هم در انار به کار رفته که فکر میکنم تابلوه!!
- شبیهترین گیله انار به یاقوت رو در بالاترین نقطه عکس ببینید... واقعاً شبیه یاقوته، اینطور نیست؟
عکس یاقوت رو ببینید:
http://www.ackt.ir/Images/UserFiles/3/image/yaghut%20sorkh.gif
- با توجه به اینکه رنگ قرمز توی عکس معمولاً بد دیده میشه، با حالت HDR عکس گرفتم که بهتر جلوه کنه.
جای شما خالی ولی عجب اناری بود!! آبدار...
اینم شعر انار از مصطفی رحماندوست به یاد کودکی:
صد دانه یاقوت، دسته به دسته
با نظم و ترتیب، یک جا نشسته
هر دانهای هست خوشرنگ و رخشان
قلب سپیدی در سینه آن
سرخ است و زیبا، نامش انار است
هم ترش و شیرین، هم آبدار است
این مطلب آخرین بار توسط Hamid در پنجشنبه 13 آبان 1389 - 20:02 ، و در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید