ديروز پنجشنبه در آستانه ي هفته جهاد كشاورزي ؛ حوالي ساعت 5 و30 دقيقه بعد از ظهر بود كه در امامزاده سيد علي اصغر مراسمي براي گراميداشت مقام شامخ شهدا برگزار شد.
در اين مراسم كه از طرف سازمان جهاد كشاورزي براي تجليل از شهداي عرصه سازندگي با حضور جمعي از اعضاي نظام مهندسي ، كارمندان و تعدادي از معاونين سازمان و نماينده ولي فقيه برگزار شد نوجواني چند آيه از قران كريم را تلاوت و سپس بيانيه اي در راستاي تجديد پيمان با شهدا قرائت شد.
در نهايت با قرار دادن شاخه گلي بر روي قبور مطهر شهدا و علما در مقبرة العلما مراسم خاتمه يافت.
در متن بيانيه همچنين از شهداي اين عرصه نام برده شد و حضار قسم ياد كردند كه راه آنان را ادامه ميدهند شهدايي همانند شهيد كارگر.
تاریخ: شنبه 21 خرداد 1390 - 12:57 عنوان: پاسخ به «تجليل از شهداي عرصهي سازندگي»
مدیر انجمن
عضو شده در: 11 اردیبهشت 1390 پست: 59
امتياز: 1610
سلام؛
من هم اونجا بودم . نمی دونم این دست اندرکاران چرا این همه بی سیلقه و بی اهمیت هستند. (البته من داخل نشسته بودم و صدا رو می شنیدم) داده بودند به یک بچه قرآن بخونه فکر کنم بنده خدا برای اولین بارش بود داشت قرآن می خوند. در همین جامعة القران خودمون یک بچه هایی داریم که زیر سن دبستان هستند ولی یک قرآن و خطابه خوانی دارند که بیا و ببین.
موفق باشید
تاریخ: شنبه 21 خرداد 1390 - 23:14 عنوان: پاسخ به «تجليل از شهداي عرصهي سازندگي»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
روناك عزيز فكر كنم بچه رو از همون جا پيدا كرده بودند. بيچاره هل كرده بود احتمالا وقت قبلي نگرفته بودن.
خب soveh جان ، من اگه دوربين داشتم ياگوشي حتما اين كارو ميكردم
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید