سلام دوستان ساوه سرایی، تو این تاپیک قصد داریم، تنها و تنها نیمهی پر لیوان رو ببینیم، حتی به زور
اگر روز خودتون رو با یک جملهی زیبا و امید بخش آغاز کنید و نوع نگاهتون رو به رویدادهای اطراف عوض کنید و در حقیقت مثبت تر به اطرافتون نگاه کنید، مسلماً روزهای خوشی رو تجربه خواهید کرد، مثبت اندیشی به شما کمک میکنه که در مقابل مشکلات زندگی از خودتون انعطاف بیشتری نشون بدین، و با دیده زیباتری به مسائل اطرافتون بنگرید! پس شروع میکنیم با چند جملهی زیبا...
جملهی اول: زندگی تنها یک فرصت بالیدن است، برای رشد، برای شکفتن، زندگی در ذات خود تهی است، تا خلاق نباشی نمیتوانی زندگی را سرشار از خرسندی کنی!
جملهی دوم: هر لحظه را به گونهای زندگی کن که گویی واپسین لحظه است و کسی چه میداند، شاید آخرین لحظه باشد.
جملهی سوم:به خود، سرنوشت خود و خدای خود ایمان داشته باش.
تاریخ: پنجشنبه 25 اسفند 1390 - 11:54 عنوان: پاسخ به «تاپیکی به نام***مثبت اندیشی***»
کاربر نیمه فعال
عضو شده در: 1 اردیبهشت 1390 پست: 217 محل سکونت: saveh
امتياز: 5880
روزگارا؛
تو اگر سخت به من می گیری ،باخبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم ،گرچه فردای غم انگیز مرا می خواند ،لیک باور دارم ،دلخوشیها کم نیست ...
در حد تیم ملی از خوندن این متن لذت می برم
تاریخ: جمعه 18 فروردین 1391 - 22:55 عنوان: پاسخ به «تاپیکی به نام***مثبت اندیشی***»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 16 تیر 1390 پست: 1290 محل سکونت: ساوه
امتياز: 33520
جملهی چهاردهم:یادت باشد! وقتی همه با تو هم عقیده شدند، آنگاه مطمئن باش که اشتباه کردهای.
جملهی پانزدهم: جایی که باید عاقل باشی، لازم نیست شجاع باشی!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید