تاریخ: جمعه 10 آذر 1391 - 18:55 عنوان: پاسخ به «روستای تاریخی جمشیداباد»
خوب داره پيش ميره
عضو شده در: 6 آذر 1391 پست: 51 محل سکونت: ساوه
امتياز: 1335
درود دوست گرامی من اون اطراف رو می شناسم یکی پایین تر از ان روستای هست به نام صفی اباد که جمشید اباد زیر مجموعه اون ابادی بوده بنای این روستا رو می تونم تا دویست سال تخمین بزنیم
تاریخ: جمعه 10 آذر 1391 - 22:48 عنوان: Re: پاسخ به «روستای تاریخی جمشیداباد»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
sogand نوشته است:
درود دوست گرامی من اون اطراف رو می شناسم یکی پایین تر از ان روستای هست به نام صفی اباد که جمشید اباد زیر مجموعه اون ابادی بوده بنای این روستا رو می تونم تا دویست سال تخمین بزنیم
صفی آباد یا جمشید آباد؟؟؟
ولی برو بالای دویست سال ها
تاریخ: جمعه 10 آذر 1391 - 23:12 عنوان: پاسخ به «روستای تاریخی جمشیداباد»
خوب داره پيش ميره
درود اتنای گرامی من بنای موجود که دست نخورده تبدبل به خرابه داره میشه روگفتم ابادی صفی اباددرزمان پهلوی داری دو حمام یکی خزینه ای یکی هم عمومی دوش دار ودارای بهداری و مدرسه ودارای شعبه نفت وشوراوتمام ان روستا ها برای استفاده امکانات به اون روستا می امدند
تاریخ: جمعه 10 آذر 1391 - 23:20 عنوان: پاسخ به «روستای تاریخی جمشیداباد»
خوب داره پيش ميره
درود اتنای گرامی من بنای موجود که دست نخورده تبدبل به خرابه داره میشه روگفتم ابادی صفی اباددرزمان پهلوی داری دو حمام یکی خزینه ای یکی هم عمومی دوش دار ودارای بهداری و مدرسه ودارای شعبه نفت وشوراوتمام ان روستا ها برای استفاده امکانات به اون روستا می امدند
تاریخ: شنبه 11 آذر 1391 - 00:24 عنوان: Re: پاسخ به «روستای تاریخی جمشیداباد»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
sogand نوشته است:
بله دقیقا من هم همونو گفتم به نظر قدیمی تر از دویست سال میزنه
چی میگم اصلا شاید شما کارشناس و یا از اهالی باشید بهتر بدونید
نظر شخصی من با توجه به قدمتی که اهالی از خونه ها و اینکه کدوم جدشون هم اونجا بوده هستا!!
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید