تاریخ: چهارشنبه 18 دی 1392 - 01:23 عنوان: پاسخ به «فراخوان مسابقه عکس عاشورایی ساوه سرا»
همكار در ساوهسرا
عضو شده در: 26 مهر 1389 پست: 1302
امتياز: 33700
با توجه به اینکه تصاویر مسابقه از رو پرشین پاک شد و متاسفانه امکان این نبود که همون تصاویر رو بگذارم با اجازه خانمها و آقایون دو تا عکس از پارسال رو بارگزاری میکنم....
تاریخ: دوشنبه 23 دی 1392 - 07:40 عنوان: پاسخ به «فراخوان مسابقه عکس عاشورایی ساوه سرا»
خبرنگار و همكار سايت
عضو شده در: 8 مهر 1390 پست: 311 محل سکونت: ساوه
امتياز: 8060
سلام
این مسابقه هم، مثل دیگر مسابقات ساوه سرا به پایان رسید ولی با کمی تفاوت
در ابتدا از همه دوستانی که در این مسابقه عکس ارسال کردند، تشکر میکنم ...
با اجازه مدیر سایت و دیگر دوستان این مسابقه رو کنسل میکنیم و إن شاء الله اگر مسابقهی دیگهای در سالهای آینده برگزار شد، این عکسها هم در اون مسابقه شرکت داده میشه و از خجالت دوستان در میآییم
تاریخ: دوشنبه 23 دی 1392 - 13:37 عنوان: Re: پاسخ به «فراخوان مسابقه عکس عاشورایی ساوه سرا»
مديريت كل انجمنها
عضو شده در: 2 فروردین 1389 پست: 3473 محل سکونت: IRAN
امتياز: 87705
Yashan نوشته است:
سلام
این مسابقه هم، مثل دیگر مسابقات ساوه سرا به پایان رسید ولی با کمی تفاوت
در ابتدا از همه دوستانی که در این مسابقه عکس ارسال کردند، تشکر میکنم ...
با اجازه مدیر سایت و دیگر دوستان این مسابقه رو کنسل میکنیم و إن شاء الله اگر مسابقهی دیگهای در سالهای آینده برگزار شد، این عکسها هم در اون مسابقه شرکت داده میشه و از خجالت دوستان در میآییم
متاسفانه پرشین گیگ این چندمدت ضدحال بزرگی در همه ی ضمینه ها زد!
خداییش یک سایت مطمئن و میزون نداریم که 4تا عکسمون رو در اون آپلود کنیم و بدونیم بعد از مدتی به هردلیلی نمیره هوا
به هرحال Yashan, جان از شما ممنونم که پیگیر مسابقه بودید...دیدن عکسها که لذت بخش بود و ایکاش موندگار میشد
شاد و موفق باشی
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید