بحث امروز رو با این جمله آغاز کنیم چه طوره.....
کاش مردان می توانستند احساسات زنان را همچون بوی قورمه سبزی تشخیص دهند
رسول خوبی ها با آقایون سر صحبت باز کردن و فرمودن:
داداشای گلم ؛ زن را به بهانه زیبایی اش نگیر، که باعث سقوط اخلاقیش میشود دقت کنیم سقوط اخلاقیش! با انگیزه ثروت با او ازدواج نکن که باعث طغیان او میشود. با زنی ازدواج کن که با ایمان و خوش اخلاق باشد.
امیدوارم آقایونی که ازدواج کردن همسر محترمشون در سکوی نخست ایمان و اخلاق قرار داشته باشن و برادرهای عزیز مجرد هم زنانی تراز اول قسمتشون بشه بلند بگو آمین
آقایون محترمی که خانم های محترمی رو در مسیر زندگی همسفر انتخاب کردین همسفرتون رو درک کنید میدونم که شما اهل حاشیه نیستین پس میریم سر اصل مطلب......
ملکه خانه خود را بشناسید. برادر من همشهری من هم وطن من ببین خانمت چه نوع ابراز علاقه ای رو دوست داره اول نیاز همسرت رو بشناس.....
بعضی خانم ها دوست دارند بشنوند نه هر ساعت، نه هر روز چند روزی در میان واژه دوستت دارم را از زبان همسر ، چرا در گفتن این جمله کوتاه و اعجاب آور خساست به خرج میدین آقای عزیز؟ در طول روز به طور میانگین 60 بار قوربوووون همکارتون میشین، 1090 بار فدای مامانتون می شین چاکر راننده تاکسی میشین ، فدایی سوپر سر کوچه میشین ولی تا به همسر میرسین کلمات عاشقانه و مخلصانتون تموم میشه....دقیقا کجای این انصافه؟ من به عنوان یک خانم و یک جنس مونث عارضم خدمت منور عزیزان مذکر.... زن بنیانا، از پی ساختمان وجودی به دیده شدن نیازداره لطفا همسرتون رو ببینید گفتن دوستتت داارم معجزه بزرگ و لطف بزرگ تری که شما اول به همسر و بعد به خودتون میکنید چرا گفتن این واژه برای بعضی ها اینقدر سخته در حالی که همسرانشون تشنه شنیدن این جمله هستن؟؟؟؟
بعضی خانم ها دوست دارن هدیه بگیرن، نه هر روز نه هر هفته .....شما آقایی کن ماهی یه شلخه گل....فقط یه شاخه گل برای همسرت بخر ببین چه طور مشتاق تر میشه به زندگی.....
بعضی ملکه ها دوست دارن همسرشون بهشون بگه: خانومم این چند وقت خسته شدی بیا یه مسافرت کوچیک بریم به خاطر تو.....مسافرتم نه! پارک سر کوچه بریم قدم بزنیم ولی فقط به خاطر تو........
چرا محبت و عشق در زندگی ما کمرنگ شده؟
آقای 35 الی 40 الی 50 ساله و .....می فرمایین دیگه از شما گذشته قربون صدقه همسر برین ؟؟؟؟؟ بآقایونی که این حرف رو میزنن از اولش هم به همسرشون ابراز علاقه نمی کردن
واقعا ارزش شریک زندگی از سوپر سر کوچه کمتره؟
آقایون خوش انصاف پیامبر می فرمایند: زنان امانت خدایند و آنکه به خدا اعتقاد دارد به بهترین وجه از امانت نگهداری میکند....
لطفا امانتدارهای خوبی باشید
چند پیشنهاد با شرمانه برای راضی نگه داشتن ملکه زندگیتان
او را نوازش کنید.
از او حمایت کنید.
به او تلفنی اظهار عشق کنید. ( زهرا جان، مینا جان، زینب خانم، ملیسای عزیزم دوستت دارم به خاطر همه خوبی هات )
بازوانتان را به دورش حلقه کنید . ( آقا یوااااااش، براااادر من آروم له شد بنده خدا )
اهمیتی به قسمت های چاق بدنش ندهید.
نازش را بکشید.
از دست پختش تعریف کنید لااقل ایراد نگیرید.
به شریک زندگیتان احترام بگذارید.
خسته شدین؟؟؟؟
معلم خطاب به یکی از شاگردان: گناه حضرت آدم چه بود؟
شاگرد: گندم خورد.
معلم: چگونه مجازات شد؟
شاگرد: با حوا عروسی کرد.
نه عزیزم آقایون بی احساس نیستند اتفاقا فوق العاده موجودات احساسی هستند فقط اکثرا در درک خانم ها و روحیات اون ها ضعیف هستند...
قبول دارم که در زندگی متاهلی بیشترین انعطاف از سمت خانم هاست توازن در زندگی مشترک نیاز زیادی به رفتاره درست خانم ها و گذشت و صبوری اون ها داره....مسلما آقایون هم در این زمینه نباید کم کاری کنند ولی نکته ای که کاملا مشخصه اینه که سهم خانم ها بیشتره....
یه مسایل شاید کاملا ناشناخته برای خیلی ها وجود داره در شناخت جنس زن و جنس مرد که اگر روشن بشه بسیاری از مشکلات کوچک و حتی بزرگ زندگی ها حل میشه....متاسفانه تلاش برای شناخت تفاوت ها کمه و در پی اون به وجود آمدن مشکلات متعدد.
به عینه به این نکته پی بردم که....تحقیق قبل از ازدواج تنها یک شمای کلی به طرفین برای شناخت میده و ابعاد اصلی شخصیت ها نه در دوران عقد بلکه فقط و فقط بعد از گذراندن 6 ماه زندگی زیر یک سقف خودش رو نشون میده....اما نکته ای که حایز اهمیته اینه که باید طرفین در دوران عقد کاملا عقلانی رفتار کنند بر خلاف اینکه عوام دوران نامزدی را دوران خوشی و خنده و راحتی میدانند .....این دوران و رفتارهای طرفین و خانواده هاشان و حرف های شاید گذرا.....تاثیرش را در رونده زندگی مشترک خواهد گذاشت.
امیدوارم همه بتونیم درست و انسانی زندگی کنیم
مردی بعد از یک جر و بحث طولانی با همسرش به بستر خواب میرود. دقایقی بعد در عالم رویا خدا به او میگوید: اکنون دعایت پذیرفته میشود هر چه میخواهی بگو اما به شرط آنکه هر چه برای خود بخواهی من دو برابرش را به همسرت میدهم!
مرد بی درنگ گفت:من سکته ناقص می خواهم
rezvaneh, جان
ای بابا کدوم دل پر! ما که فعلا به لطف حق تعالی مجردیم و در حال فرار از دادن دم به تله
ولی حالا کلا از شوخی هم بگذریم حرفات رو قبول دارم
به نظر من مرد و زن به تنها چیزی که نیاز دارن فهمیدن و درک نیاز همدیگه است..
و فکر میکنم خانوم ها بیشتر باید به این مسئله توجه داشته باشن چون آقایون غرور دارن و خانوم ها نرم تر هستن در ابراز علاقه و توانایی درک کردن ..
به هر حال، امیدوارم همه خوشبخت باشن و روزی برسه که اول به کمال رفتاری و زندگی زناشویی برسن بعد ازدواج کنن..
ممنونم از توضیحاتت عزیزم
عضو شده در: 18 خرداد 1394 پست: 5 محل سکونت: Asle Soveh
امتياز: 160
rezvaneh خانم ، با سپاس از بیانات شیوایتان ، خداوند به شما توفیق اعطا کند که بقول کاربر گرامی Dada بزودی در مرکز ساوه با کمک مسئولین بهزیستی و سایرین دفتری بنام پناه در راستای حمایت از جوانان تاسیس نمائید . همیشه درخشنده و پیام آور شادی در کانون گرم خانواده ها باشید .
-----------------------
تو در پناه خدایی ........................ اما گاهی اوقات چقدر زود دیر میشود
واقعا جای تاسف داره.....طلاق و جدایی به خاطر صفحات اجتماعی
دیگه دارم شاخ درمیارم.......اون زمان که خداوند شعور و عقل قسمت می کرد عده ای کجا بودن
ای کاش قبل از ورود هرچیزی به این سرزمین فرهنگ استفاده از اون میومد، امااااااااااااان از بی فرهنگی اماااااااااان از بی خردی اماااااااااان از تفکر نکردن........
امیدوارم زنان و مردان سرزمینم از خواب غفلت بیدار بشن در غیر این صورت در آینده ای نه چندان دور باید فاتحه خانواده را در ایران بخونیم.
مرگ تدریجی مرد با احساس مورد نیاز نبودن او آغاز می شود
مرگ تدریجی زن با بی توجهی مرد آغاز می شود
عزیزم!
من آرزو می کنم؛
کمی بیشتر صبوری با تو، با خودم!
من آرزو می کنم؛
کمی بیشتر تواضع از تو، از خودم!
چرا که فردا؛
ما آنچه را برداشت خواهیم کرد
که امروز کاشته ایم.
تاریخ: چهارشنبه 2 دی 1394 - 00:57 عنوان: پاسخ به «*****لطفاً همسر خوبی باشید*****»
عضو فعال
عضو شده در: 3 بهمن 1390 پست: 529 محل سکونت: ساوه ...
امتياز: 13590
مردها را عصبانی نکنید
وقتی مردها عصبانی میشوند قابلیت انقباض عضلاتشان به مراتب بالا میرود و توانایی کتک زدن انها بیشتر میشود...مردها در عصبانیت فقط دوست دارند از موضوع فرار کنند.انها به حل مسئله فکر نمیکنند تلاش نکنیم تا متقاعدشان کنیم...مردها در عصبانیت شخصیتی بد بین ..بددهن..نا مهربان دارند..فقط یک راه دارد سکوت کنید وقتی سکوت کنید زودتر ارام میشوند وقتی ارام شدند راحتتر متقاعد میشوند...
زنها را عصبانی نکنید
زنها وقتی عصبانی میشوند قدرت جسمیشان از بین میرود اما به همان ترتیب قدرت زبانی بالایی دارند ..یک زن در عصبانیت تمام بدی هایی که در طول عمرش به او کردید را در پنج دقیقه طوری حلوی چشمانتان میاورد که باور نمیکنید...غرزدن از ویژگی های بارز همه زنان است..یک زن را وقتی عصبانی کردید عواقبش را تا یک هفته وگاهی تا یک ماه باید بپذیرید.زنها ماجرای عصبانیتشان را در تمام این مدت با خود حمل میکنند.
ویژه خانم ها
باید از جنگیدن با مرد اجتناب کرد، نه صرفاً به خاطر حفظ غرور او بلکه به خاطر حراست از شأن و منزلت خود!
هیچ چیز به اندازه ی زن شوریده حال و بد خلق ؛ بی جاذبه و ناخوشایند نیست، زنی که به جای قدرت زنانه، از قدرت زبانش استفاده می کند شهره ی آفاق است.
جنگیدن، زن را نزد مرد و نزد خودش بی ارزش و ناخوشایند می کند.
زنی باهوش و قوی نیاز است تا مردش را خلع سلاح کند، نه با خشم بلکه با عشق.
مردان خصوصیات زنانه را به دلیل نرمی و لطافت زن قبول می کنند و نه به دلیل قدرت او.
سلام به تمام دوستان قدیمی و البته جدید....
امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشید و ایام به کامتون نبات باشه
امیدوارم متاهلین گرامی در آرامش و عشق روزگار سپری کنن و مجردها دیگه مجرد نباشن و بزرگ ترین اشتباه شیرین زندگیشون و مرتکب شده باشن
برای هممون سلامتی و شادی و البته عقل را از منان بی منت خواستارم.
رضوانه عزیز، نکات خیلی خوبی رو ذکر فرمودی. لطفا این موضوع مقاله جالبتون رو فعالانه ادامه بده ، تا ما هم از فیض خرد شما بهره مند بشیم. رضوانه جان یک بانوی محترم و خردمند یک مدیر خوب هم هست. در باره مدیریت بانوان در منزل هم دوست داریم نوشته هات رو بخونیم. با تشکر
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید